Uitjes omgeving Zeewolde

Wij gaan deze zomer op vakantie naar Zeewolde. Maar nu is het steeds zulk slecht weer. Hebben jullie nog tips voor leuke uitjes niet te ver rijden van Zeewolde? Het moet ook leuk zijn voor onze Lotte van 6 jaar…Alvast bedankt!Viratine

Volgens mij zij er meerdere plaatsen met de naam zeewolde in nederland, Naar welke ga je?

In Almere (aan de kant van Zeewolde ;)) heb je stadslandgoed de Kemphaan http://www.kemphaan.nl en daar ook stichting AAP (http://www.aap.nl) Denk dat je de kleine meid daar wel een paar uurtjes kunt vermaken :slight_smile:

in de buurt van zeewolde zit een hele leuke pannenkoeken restaurant… hans en grietje…daar zit een leuke kabouterbos bij…echt super leuk…kids kunnen heerlijk spelen daar…en dan binnen pannenkoeken eten! hebben wij afgelopen jaar gedaan…erg gezellig! google maar is…dan zie je de website :thumbup:

Voor een dag met erg slecht weer: zwemmen in de Eemhof. Moet wel gereserveerd worden.

Szus:

Dat is al een heel andere zeewolde dan die ik in gedachten had hahaha

Oh, ik wist niet dat er meer plaatsen Zeewolde zijn… Het is Zeewolde aan het Veluwemeer, in de buurt van Elburg, Harderwijk enzo. Bedankt voor de al gegeven tips, meer tips zijn natuurlijk van harte welkom, zeker ook voor slecht weer!Bedankt alvast!Viratine

Volgens mij is er maar één Zeewolde hoor (en ik kan het bijna weten want ik woon er…)Maar leuke uitjes: Harderwijk, Nunspeet (en daar dan bezoekerscentrum Zandenbos, is erg leuk), Hans en Grietje is ook leuk inderdaad. Het strand bij ons is leuk (moet het wel mooi weer zijn natuurlijk), de schaapskooi in Ermelo, klimbos in Ermelo. Bosbad Putten is ook een erg leuk zwembad, met buitenbad.