Twee belangrijke petities voor onze bezoekers

naar aanleiding van een tip van Liesje8680 brengen wij even het volgende onder de aandacht…Het betreft het volgende, het nieuwe kabinet wil dat er nog maar 1 IVF pogingen vanuit de basisverzekering vergoed gaat worden in plaats van de huidige 3.

Het mag toch niet zo zijn dat het in de toekomst alleen nog voor de rijkere onder ons is weggelegd om kinderen via IVF te krijgen als het op de normale manier niet lukt?

Klikkerdeklik

En na een tip van nachtvlinder

Ook de onderstaande petitie kan voor onze bezoekers van groot belang zijn...

Steun de handtekeningenactie ’Ik wil werken. Handen af van kinderopvang!’

Het demissionaire kabinet wil weer flink gaan snijden in de kosten van de kinderopvang. Terwijl betaalbare kinderopvang juist in deze tijden van crisis van groot belang is. De maat is nu echt vol. Niet nog meer bezuinigen op kinderopvang, vindt GroenLinks. Om die eis kracht bij te zetten start vandaag opnieuw een handtekeningenactie.

Klikkerdeklik

Zo is er ook een opsprak over het niet meer vergoeden van “voorbehoedsmiddelen” in de toekomst. Ook andere hormonale “medicatie” word niet , of nog maar deels vergoed per 1 januari 2011.Voor patienten van Endometriose, zoals ik , en een heleboel andere medeKOKKERs onder ons, die door deze ziekte vaak verminderd vruchtbaar zijn, is de anticonceptiemiddel van groot belang.Niet als anticonceptie uiteraard, maar juist als behandeling bij de zware ziekteverschijnselen die zich voor doen bij Ednomteriose.Onbegrijpeleijk dat in byzondere situaties als deze er geen vergoeding voorkomt als er specifieke declaraties liggen door een specialist getekend.De Endometriose stichting http://www.endometriose.nl zet zich er voor in om met handtekeningen ook gericht bij de kamer / kabinet door te laten dringen dat met het de pil en andere anticonceptiemiddelen uit het basis pakket te halen je de behandeling van o.a endometriose zwaar belemmerd.
2 bovengenoemde petities zijn :thumbup: :clap:Hopelijk kan men met elkaar er voor zorgrdagen dat er goede uitsalgen komen tbh van de mensen die het zo nodig hebben en gebruik maken van de voorgeschreven behandelingen . Dat deze nog steeds vergoed blijven… :pray:

Beide ondertekend :thumbup:

Hier ook beide ondertekend, kwam er ook nog een tegen die de kinderbijslag met omliggende landen gelijk wil trekken :thumbup:

Heb ze ook ondertekend, ook die van de kinderbijslag :thumbup:

Beide ondertekend!

Beide ondertekend :thumbup:Goed iniatief :clap:

Natuurlijk heb ik hem ondertekend!

hier ook ondertekent… is echt weer een idee van mannetjes in het pak achter een bureau die totaal niet weten hoe het allemaal werkt :evil:

ook ik heb getekend!

beide ideeen slaan natuurlijk helemaal nergens op en moeten worden tegen gehouden!

Misschien een tip!Je kan ze ook ergens uitprinten en meenemen naar het KDV of dergelijke.

Iedereen heeft daar ook al getekend!!

beide ondertekend

Ook beide ondertekend!

:thumbup:

Natuurlijk beide ondertekend

Getekend! :thumbup:

Ook getekend. :thumbup:

HAd er al een ondertekend, zal die ander ook zo doen.