Maandagochtend gaan we op school trakteren, alvast voor de verjaardag van onze oudste die in de zomervakantie jarig is.
We nemen de traktatie 's ochtends direct mee naar school.
We gaan spiesjes trakteren met kaas/worst/komkommer/druiven.
Ik had gedacht om de avond van tevoren alles snijklaar te maken, lukt het dan om 's ochtends even snel te rijgen op het spiesje?
Ik twijfel een beetje of we het gaan redden in onze ochtendstress…
Het gaat om 36 stuks.
Hoe doen jullie dat?
Ervaring?
eerder opstaan, halfuurtje is tijd genoeg en dan heb je niet nog grotere ochtendstress.
Ik zou het denk ik niet de avond van te voren doen, want dan droogt het uit, tenzij je het heel goed kan verpakken. Dan kan het wel van te voren.
@Lune wrote:
eerder opstaan, halfuurtje is tijd genoeg en dan heb je niet nog grotere ochtendstress.
precies dit.
Hier heeft onze 2e afgelopen verjaardag op fruitspiezen getrakteerd en ik ben gewoon een halfuur eerder op gestaan.
Mijn man is die ochtend wel expres later begonnen zodat hij de kids kon helpen met aankleden waar nodig (jongste 2 dus), maar achteraf had dat niet eens gehoeven.
En moest iets van 30 spiezen hebben.
Dank voor de tips!
Inderdaad eerder opstaan.