ikenmama forum | van kinderwens en zwangerschap tot opvoeding

toppunt van domheid!!

OKe ik heb een pamper met plas van Fenna even op de grond in de hal gelegd omdat ik besloot het beddengoed van bed af tehalen en uit te wassen, dus ik naar boven, pak al het beddegoed en gooi het vanaf de balustrade naar beneden in de hal.

Loop naar beneden pak het hele hoopje bij elkaar en gooi het de wasmachine in (inclusief pamper dus)

Ik vond al dat onze wasmachine zo bonkte, dus hub er bij, die zegt, nou dr zal wel wat achter zijn gevallen!en ja hoor wasmachine klaar wil mijn beddegoed eruit halen, wat een ravage zeg!! overal stukjes pamper! :wall: en die lucht in mijn beddengoed :sick:ik voe me zo dom :wall:

OOOOH JEE oessie. Dat heb ik gehad met een pakje zakdoekjes in mijn zwarte jas die in mijn zak zat! :wall: Alles was wit wat een troep!

Ik ben bang dat je het nog 2x moet wassen. Succes!

ohw wat suf! :doh:

Maar vooral wat akelig! Geloof dat met nog een keertje wassen zelfs de pluizen er niet uit zullen zijn. Gets meis!

eerst laten opdrogen dan kan je de rotzooi er makkelijker afschudden/afhalen en dan weer wassen…en dom? nee hoor, moeders zijn druk die vergeten gewoon weleens wat :wink:

wel een heel gedoe zo he?

Zo heb ik vorige keer de huistelefoon mee gewassen.

Was boven alle was aan t verzamelen en toen ging de telefoon, toen ik klaar was heb ik de telefoon op de was gelegd in de wasmand en zo mee naar beneden genomen en alles in de wasmachine gepropt, kwam ook een raar geluid uit de machine :mrgreen: :oops:

:lol: :smiley: :lol: :smiley:Nee ikke een keer kijken in de wasmachine zie ik dat de was helemaal blauw is… :shock: Ik helemaal in paniek wasmachine uitzetten om te kijken…Blijkt dat het mijn vloeibare wasmiddel was :wall: :doh: :wall: :doh:Das is pas dom !!! :oops: :oops:

irritant he een luie erin succes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

juulisjuul sorry hier moest ik ff omlachen hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: Ach, gelukkig betekent het niet het eind van de wereld… kost alleen wat extra wasmiddel, water en stroom… en een :doh: gevoel…

dat had ik ook pas, dat stinkt echt onwijs. En eerlijk gexegd vind ik dat die lucht er niet goed uit is gegaan na een aantal keer wassen.gr Leonie

nou heb beddengoed 2 x gewassen en de geur is er in ieder geval uit, de pluisjes en een soort gelachtig goedje vind ik nog wel her en der!!

oh jee!!Ook al zo’n handige actie haha :smiley:Die pluisjes zijn heel vervelend, ik heb wel eens zakdoekjes in mijn zakken laten zitten :oops:succes nog met de pluisjes eruit te halen/krijgen!

@oessie wrote:

nou heb beddengoed 2 x gewassen en de geur is er in ieder geval uit, de pluisjes en een soort gelachtig goedje vind ik nog wel her en der!!


Ik heb het ook een keer precies hetzelfde gehad, en heb toen de overtrek met gel deeltjes eraan in de droger gedaan, toen droogde het in kon ik het er makkelijk af schudden en daarna heb ik het opnieuw gewassen. En toen was er niets meer van te zien.

Maak wel je zeefjes goed schoon en je rubber van je wasmachine anders komt je andere was ook onder die viezigheid te zitten…

Ik had laatst precies hetzelfde :oops: Ik kreeg de tip om alles in de droger te gooien met van die microvezeldoekjes erbij. Er was inderdaad heeel veel af, maar er zat ook nog heel veel op. En het was de zwarte was :wall: Maar de pluizen haal je als alles droog is vrij gemakkelijk met een ruwe handdoek eraf.

Gelukkig ben ik niet de enige :mrgreen:

Ik gooi ook zo mijn was naar beneden…

maar dacht laats in de droger wat hoor ik toch ??

Boink Boink…Schips kreeg een heel warm gevoel, en dacht MickyyyyyyyyLag de Kat in de droger… helemaal dol…

Was gelukkig heel kort, voor het zelfde geld was ik de deur uit gegaan…

met de poes alles oke gelukkig, meteen naar de dierenarts gegaan…

oh nee dat meen je :shock:

@Gab wrote:

Ik gooi ook zo mijn was naar beneden…

maar dacht laats in de droger wat hoor ik toch ??

Boink Boink…Schips kreeg een heel warm gevoel, en dacht MickyyyyyyyyLag de Kat in de droger… helemaal dol…

Was gelukkig heel kort, voor het zelfde geld was ik de deur uit gegaan…

met de poes alles oke gelukkig, meteen naar de dierenarts gegaan…
:lol: :smiley: :lol:Sorry maar vond het ook wel weer komisch !!!

Zo heb ik laatst de storingspieper van hubbie zijn werk meegewassen.En hij deed het gewoon nog daarna hè :roll: :silenced: :mrgreen:Volgende keer toch maar een hamer pakken :lol:

Gab dat meen je niet :shock: Dat arme beest.Moet wel zeggen dat ik niet snap waarom een luier in de hal op de grond moet omdat boven een bed afgehaald gaat worden :think:

bella, nou ik liep naar beneden met die luier, had Fenna in de box en dacht in een keer oh bed nog even afhalen, was machine staat namelijk in bij keuken die grenst aan de schuur waar container staat voor die luier snappie?Maar ja niet helemaal slim natuurlijk!!