Top 2000

Zojuist is bekend geworden dat er 1922402 mensen op de Top 2000 van Radio 2 hebben gestemd. De nummer 1 is -alweer- Bohemian Rapsody van Queen. Ik ben groot fan van Radio 2 en kijk elk jaar weer uit naar de Top 2000 als de kerstliedjes de kast in gaan en het grote aftelfeest gaat beginnen! Ik heb dit jaar weer gestemd, net als alle andere jaren en dit jaar maar eens in thema omdat ik niet kon kiezen. Het thema was Nederlandstalig en de volgorde is totaal willekeurig.Dit is mijn lijstje:


 1. Clouseau - Anne
 2. Scene - Blauw
 3. Van Dik Hout - Stil in mij
 4. Doe Maar - 32 jaar (Sinds een dag of twee)
 5. Frank Boeijen Groep - Zwart-wit
 6. De Kast - Hart van mijn gevoel
 7. Goede Doel - Nooduitgang (live)
 8. Acda & De Munnik - Het regent zonnestralen
 9. Acda & De Munnik - Dag esmee
 10. VOF De Kunst - Een kopje koffie  Zijn er meer mensen die uitkijken naar de Top 2000? Zit je aan de radio gekluisterd, luister je dag en nacht? Of vind je het hélemaal niks?

ik dacht er van de week nog aan !! Zooo leuk ik kijk er al echt naar uit!

Veel, vaak en overal de radio aan waar ik ben…Helaas niet gestemd, helemaal vergeten !Maar het is mijn favoriete radiotijd tussen kerst en oud & nieuw :dance:

Ge-wel-dig!

Ik vind er niets aan. Elk jaar weer vrijwel dezelfde lijst met Bohemian Rhapsody van Queen op nummer 1. Lekker origineel. Niks voor mij.

Ook weer gestemd hier! Leuk hoor

Hier mijn lijst


 1. Bruce Springsteen - streets of Philadelphia
 2. Van dik hout - stil in mij
 3. Chris de Burgh - carry on
 4. Boudewijn de Groot - verdronken vlinder
 5. Led Zeppelin - stairway to heaven
 6. Sting - fields of gold
 7. Herman van Veen - fiets
 8. Blof - een en alleen

  9.Acda & de Munnik - ren lenny ren
 9. Creedence Clearwater Revival - have you ever seen the rain?

luister eigenlijk nooit meer naar de radio thuis alleen in de auto,

ik weet niet eens welke zender het is. hij roept altijd rikkiiiiieeeeemaar wel leuk je kunt zo zien welke muziek je leuk vindt :mrgreen:

ik hou van verschillende soorten, het liedje moet me wat doen :wink:zo ken ik ook een hoop liedjes van vroeger, mijn man lacht dan altijd :oops:

wie kent er bv nog mijn wiegie was???gr mel

een stijfselkissie:mrgreen:

hahahahhah jaaaaaaaaaaaa,ik zong het als kleine meid met opoe(moeder van mijn opa)

van begin tot eindt :inlove:en straks leert mijn kleine meid het van mij :wink:gr mel

positie 1 John Lennon - Imaginepositie 2 Sting - Fields of goldpositie 3 Spandau Ballet - Through the barricadespositie 4 Falco - Jeannypositie 5 Trijntje Oosterhuis - Nu jij er bentpositie 6 Marco Borsato - Speeltuinpositie 7 Melissa Etheridge - Like the way I dopositie 8 Charles Aznavour - Shepositie 9 U2 - Onepositie 10 Acda&deMunnik - ElisabethIk heb vorige week al gestemd en dus zou het lijstje, alsje het me nu zou vragen, weer heel anders uitzien! Laat maar komen, ik ben er weer helemaal klaar voor!

Nee, niks voor mij. Het grootste deel is muziek waar ik toch niet van hou en ik vind het ook iedere keer weer hetzelfde.

Had er nog nooit van gehoord, maar geloof niet dat ik er fan van ga worden.

Ik luisterde als tiener altijd naar de top 100. Met een cassettebandje om op te nemen wat ik mooi vond. :mrgreen:

Leuk!

ik heb het niet zo op die top soorten… ik heb zo mijn eigen muziek en ik vind er erg geldklopperij. het is vaak zo dat je moet sms-en of zo om je keuze te maken… en tja dat kost altijd meer dan de oorspronkelijke kosten

Maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dit erg leuk vinden hoor…Celes

@MammaCellie wrote:

ik heb het niet zo op die top soorten… ik heb zo mijn eigen muziek en ik vind er erg geldklopperij. het is vaak zo dat je moet sms-en of zo om je keuze te maken… en tja dat kost altijd meer dan de oorspronkelijke kosten


Bij radio 2 kan je geheel gratis via de website stemmen, of via een ook weer gratis 0800 nummer… het is geen commerciële omroep :dance:

oke dat wist ik niet hihi… nou dan is het leuk dat ze het doen hihiMaar vaak bij de andere zenders is het wel zo vandaar…