Toetjesfanaat

Mark heeft net het toetje voorbereid voor vanavond:Brownies met walnoot-chocolade brokken,vanille-ijs,slagroom en warme kersen. Homemade :drool:Ons meiske heeft al 4 dagen 40+ en hoest zich een ongeluk, ze heeft ook al 4 dagen niks gegeten en is ontzettend afgevallen :frowning: Hopelijk wil ze wel een beetje proeven. Ze is gek op chocolade en ijs, gek op toetjes !

Aahhhh knuffel voor je meisje. :hug:Ik hoest me ook een ongeluk . Het is me vanmorgen er in geschoten in de rug. Daar had ik al last van maar nu kan ik niet zoveel meer. bah.Ik durf niet meer te hoesten.Hmmm die toetjes lijkt me heel lekker. Ben ook een toetjes fanaat. :drool:

@Karin2 wrote:

Brownies met walnoot-chocolade brokken,vanille-ijs,slagroom en warme kersen. Homemade :drool:
Lijkt wel op ons toetje :mrgreen: . Ik heb net chocolademuffins met extra stukjes chocola erin gebakken. Dat serveer ik met een bolletje walnotenijs en een bolletje vanillesaus. Een beetje chocoladesaus erbij, slagroom erbij en een hulstblaadje van witte chocolade. Van mij mogen we de rest van het eten overslaan en direct door naar het toetje :mrgreen: .Sterkte voor je kleine meid, ik hoop dat ze gauw opknapt! :-*Liefs,

Winnie