:wall: TNT

2weken geleden heb ik by de HA een moedervlek weglaten snijden

De arts zei dat de moedervlek er wel goed vond uit zien en niet verondrustig was. maar toch voor de zekerheid ging opsturen naar een Ziekenhuis met een Lab om na te laten kijken.Nu zou ik ong deze weekde uitslag krjgen duurd ong 10 dagen.

Ik deze week een paar keer gebeld, ne de uitslag was nog niet binnen.Gisteren had de assistente van de Ha toch zoiets even het ziekenhuis bellen.Is het dus NOOIT aangekomen…lekker dan.:evil: :evil: TNTIk heb echt geen vertrouwen meer in TNT ik heb al zovaak gehad dat er post is kwijt geraakt of na 3 weken pas aankomt:pray: dat het nog aankomt. Ik heb het nooit zo op moedervlekken dus had graag zeker geweten of het idd goed was

Nou lekker zeg :?

Jee , weer die TNT :evil: die maken wat fouten zeg :thumbdown: hoe vaak ik iets niet aangehad heb of geboorte kaartjes kapot en dan een sorry briefje erop :hand: wat heb ik nou aan een sorry :roll:Kunnen ze je niet alsnog een extra uitslag formulier sturen , snap dat je het graag wil weten.

Enne klachten deponeren bij TNT doen ze toch niet mee, die krijgen van mij een KOUDE DOUCHE :evil: :thumbdown:

gr melanie

mijn vriendin heeft hetzelfde gehad met het uitstrijkje

worden dat soort dingen door TNT gedaan dan? :eh:

je zou toch denken dat ze voor dat soort belangrijke gegevens een speciale vervoersbedrijf hebben ofzoiets

belachelijk zeg! nu kun je er nooit meer achter komen of het goed was

Balen Nijn.

Ik had idd ook gedacht dat dat niet via Tnt zou gaan :think: :think:

Ik kan het toch niet laten om te zeggen, buiten dat het onwijs vervelend is en ik ook goed zou balen, heel veel dingen worden niet alleen door de TNT bezorgd. Er zijn heel veel kleinschalige postbedrijfjes, die dus ook alles mogen bezorgen. Vaak wordt er naar de TNT gewezen, omdat die nog het bekends is, maar andere bedrijven mogen en kunnen dit ook doen. Zelfs als er op staat TNT port betaald, wil dat niet zeggen dat het ook daadwerkelijk door de TNT bezorgd wordt.Even offtopic, sorry, maar wilde het toch even zeggen :oops:

Maar dat soort dingen gaat toch niet via TNT??!!Bij ons gaat dat via een soort van medische bezorgdienst. Die rijden de hele dag op en neer van het diagnostisch centrum naar de ziekenhuizen en laboratoria.Het lijkt me raar dat dat via de gewone post gaat.

Weet je idd zeker dat het via TNT is verzonden ? Dat is volgens mij ook niet normaal.

We mijn eigen HA werkt 4 dagen en 1 dag hebben we een andere ha

die andere ha heeft het op de brievenbus by TNT gedaan zei zevandaar ik TNT de schuld geefWat slordig en bovenal heel vervelend!!

Worden dat soort dingen met TNT gestuurd dan?

Dacht met een koeriersdienst.En hoe rot het ook is, TNT zijn ook maar mensen die ook wel eens een fout maken zoals wij, het zijn geen robotten.Ik hoop dat er nog iets boven water komt … :-*

@Rooike wrote:En hoe rot het ook is, TNT zijn ook maar mensen die ook wel eens een fout maken zoals wij, het zijn geen robotten.


Dat vind ik zo'n dooddoener. Het is toch slordig om pakketjes te laten verdwijnen ? Die moeten dan toch ergens liggen ?

Wat vervelend zeg!Ik heb werkelijk nog nooit problemen met TNT gehad en ik lees hier zovaak dat er pakjes niet aankomen en zoek raken.

@Karin2 wrote:

@Rooike wrote:


En hoe rot het ook is, TNT zijn ook maar mensen die ook wel eens een fout maken zoals wij, het zijn geen robotten.


Dat vind ik zo'n dooddoener. Het is toch slordig om pakketjes te laten verdwijnen ? Die moeten dan toch ergens liggen ?Ik heb bij TNT gewerkt, ook daar kan een pakje kwijtraken.
Je moest eens weten wat er vooraf gaat eer een brief of pakje op zijn bestemming aankomt....
Daar hoef je niet eens "slordig" voor te zijn, dat gebeurt nou eenmaal.

Wel bijzonder verhaal moet ik zeggen :think:Voor zo ver ik weet word medisch materiaal niet vervoerd door de TNT, dit omdat de TNT daar niet in gespecialiseerd is.

Het is immers iet heel anders om PA materiaal te moeten bezorgen, dan een pakketje van b.v de wehkamp.

Dit wordt in Nederland namelijk gedaan door een gespecialiseerd bedrijf.

Weet even de naam niet meer van het bedrijf :wall: Maar ze rijden in kleine vrachtauto’s, zijn wit met knalrode belettering :smiley:

@dragon wrote:

Wel bijzonder verhaal moet ik zeggen :think:Voor zo ver ik weet word medisch materiaal niet vervoerd door de TNT, dit omdat de TNT daar niet in gespecialiseerd is.

Het is immers iet heel anders om PA materiaal te moeten bezorgen, dan een pakketje van b.v de wehkamp.

Dit wordt in Nederland namelijk gedaan door een gespecialiseerd bedrijf.

Weet even de naam niet meer van het bedrijf :wall: Maar ze rijden in kleine vrachtauto’s, zijn wit met knalrode belettering :smiley:
De assistente heeft zelf gezecht dat het verstuurt is door TNT

In geval de andere huisarts er voor heeft gekozen om zulke gevoelige zaken te versturen met TNT zou ik denk ik eerder heel boos worden op die huisarts in plaats van op de tnt als ik eerlijk ben…Via de brievenbus nog wel :doh:

Ik heb een half jaar geleden een moedervlek laten verwijderen en opgestuurd naar het lab.Deze werd in een soort potje gedaan in een speciale envelop en die moest ik ZELF op de bus doen. Dus gewoon met TNT verzonden.

Het is dus een hele normale gang van zaken dat zulk soort dingen met de post gaan.Al vond ik het ook wel erg raar…