Tips gevraagd voor wintersport met kids

Hallo allemaal,



wij zitten er aan te denken om dit jaar op wintersport te gaan met de kinderen. Nou zijn onze kinderen 2 en 4 jaar. We zijn dus ook niet echt van plan om te gaan skieen want ik wil lekker op vakantie met z’n vieren en niet de kinderen de hele dag in een opvang hebben. Gewoon lekker genieten met z’n viertjes en er even tussen uit, wandelen, sneeuwpoppen maken, sleeen, etc.



Maar…wij zien het autorijden niet zo zitten en willen eigenlijk gaan vliegen. Zijn er mensen die dat ook wel eens gedaan hebben en zijn er mensen die tips hebben voor een mooi gebied om met kleine kinderen heen te gaan.



Graag jullie ervaringen en tips!!!

Zie je het Sauerland ook niet zitten? Dat is vanaf Maastricht ongeveer 2,5 uur rijden en je zit dan echt in een vakantiegebied. Wij vertrekken vrijdag voor een paar dagen naar Centerparcs Hochsauerland. T is een vijfsterrenpark, helemaal mooi en lekker tussen de bergen. Als je ‘webcam’ en ‘winterberg’ googled, zie je hoe het daar nu uitziet. Heeeerlijk!!! Sneeuw, sleen, wandelen, rodelbaan, met de stoeltjeslift omhoog en wandelen (aan de andere kant van de piste) naar beneden :thumbup: . We hebben het vorig jaar ook gedaan en dat is supergoed bevallen. Toen zaten we trouwens in het Ramada Hotel in Willingen, dat is ook helemaal goed. Hotelkamer met aparte kinderkamertjes, lekker buffet, zwembadje.