thomas de trein houten treinbaan

We hebben via marktplaats 2 onderdelen gekocht voor een thomas de treinbaan, maar bij 1 vd 2 onderdelen kan je aan 1 kant weer combineren met auto-baantjes ( ook van Thomas ) nu is mijn vraag: waar haal je die auto-baan delen? Ik hoorde dat ze aan de andere kant zaten van de treinbaan delen, klopt dit? Is dit alleen bij de rechte delen of ook bij de bochten? Zag namelijk dat er wel losse auto baan bochten te koop waren…Ben heeeeeel nieuwschierig, wie helpt me uit de brand?

Hoi,

De autobaankant zit idd alleen aan de achterkant van de rechte rails, de bochten zijn aan beide kanten rails. Hier wordt overigens alleen de railskant gebruikt.

We hebben via msrktplaats nu de sodar cement fabriek gekocht en een tunnel met bovenop een autoweg ( die ook autogeluidjes maakt ) loopt… Lijkt me leuk als hij dat wel met autoweg delen kan uitbreiden, al twijfel ik of hij niet gewoon alsnog de trein over de berg doet ipv een auto ( hij is tenslotte 2) nu hebben we nu alleen nog brio, hema en ikea railsjes, geen thomas. Is het een idee om thomas railsjes te halen of gaat dat voor verwarring zorgen? Omdat sommige dan wel een autorails hebben en andere niet… Ik kanopa bijv. Vragen die te geven voor zn verjaardag, hoeft natuurlijk geen grote set te zijn… Of gaat in de praktijk de trein gewoon over dat kleine stukje autobaan?O de sodar cement fabriek heeft dus een cement auto’tje erbij en dus een stukje autoweg er weer aan…

@Soleil wrote:

Hoi,

De autobaankant zit idd alleen aan de achterkant van de rechte rails, de bochten zijn aan beide kanten rails. Hier wordt overigens alleen de railskant gebruikt.
Wou ik ook typen, ik kwam er overigens pas veel later achter dat er een autobaan aan de andere kant zat… :oops:

Hier wordt de autobaan ook eigelijk nooit gebruikt.

thx! Nu nog kijken of het in ons geval wel zinnig is om de autobaan delen aan te schaffen dan dus…