Te veel melk

Ik heb het sterke vermoeden dat ik teveel voeding heb voor mijn kleine meisje. Als ik zo lees op bv.com herken ik daarin heel veel, maar ik ben eigenlijk benieuwd naar jullie ervaringen…Bleef je te veel melk hebben, of is het wel goed aangepast uiteindelijk (en blijvend?). Hoe ben je ermee omgegaan?

Hmm, ik geloof dat ik nog meer wilde vragen, maar weet t niet meer.

Nog niet veel reacties he :wink:

Misschien helpt het om uit te leggen wat je probleem precies is? War heb je last van, of waar heeft je dochter last van? Volle borsten, lekken? Begint je dochter te huilen bij het drinken?

Of ben ik gewoon te lui om op bv.com te gaan uitzoeken wat dat dan is??? :oops: :oops:Meestal zijn er inderdaad regeldagen, dat moet je weer even opnieuw instellen en kun je tijdelijk meer productie hebben. Dat zou zich weer moeten settelen.

Het kan ook zijn dat je een sterke toeschietreflex hebt, dan heb je niet teveel maar het komt er te goed uit. Had ik ook last van, soms helpt het om het eerste beetje in een doekje te laten lopen.Groeit je dochter goed? Want dat betekent dat ze ook bij de volle achtermelk komt en dat je op zich niet teveel zou moeten hebben.Yvonne (LK deskundige KOk-er) help :smiley: :smiley:

Stel anders je vraag eens op http://www.borstvoedingsforum.nl . Die is heel actief en daar zijn vast mensen die je verder kunnen helpen. Succes!

http://www.borstvoeding.com/kindjeaandeborst/melkproductie/veelmelk.htmlDit is wat ik op bv.com las over te veel melk.Ondertussen is me duidelijk dat het terug kan komen, althans, hier weer spuitluiers, tsr die haar te sterk is waardoor ze loslaat, en meer spugen. :frowning: