tanden knarsen

heeft er iemand een tip om me dochter van het knarsen af te helpenze doet het voornamelijk als ze iets eet of drinkt!!haar tandjes slijten hier best snel door en i kben bang dat als ze er nu niet van af komt dat ze haar 'goeie’tandjes straks ook mee vernield!

R. knarst ook maar dan in zn slaap! Ik zelf knars ook en idd een erg slecht gebit.Maar ik zou niet weten wat je er aan kan doen bij zon kleintje :think:

Mijn zoontje heeft een tijdje het ook gedaan…ineens was het ook weer over gelukkig. IS meestal ook weer zon fase helaas :eh:

Voor tandenknarsen zijn speciale kunststoffen gebitjes. De tandarts maakt ze voor je op maat, dus ik zou daar eens vragen of zoiets ook voor kinderen bestaat.

Brigitte doet dat ook in haar slaap.

Die bitjes doen ze niet snel bij kleine kinderen. Een paar weken geleden zijn we bij de Tandarts geweest, hij gaf aan het wel in de gaten te houde en heeft ook haar tandjes goed bekeken, maar voor nu doen ze er niets aan in de vorm van een bitje. Heb wel het idee dat het wat minder wordt, maar het is ook de ene keer erger dan de andere keer…

Sem doet het ook in zijn slaap.

KIPPENVEL krijg ik ervan!! Brrrrrrrrrrr