t-shirt....

Ja nu ik weer zwanger ben, willen we dat natuurlijk gaan vertellen.

Nu had ik bedacht dat ik met het teamoverleg een shirt aantrek met een leuke tekst…maar welke?

Iets in de volgende trant had ik bedacht, maar meerdere ideën zijn welkom…“(gevaren driehoek) t.g.v. hormonale schommelingen i.v.m. zwangerschap, explosiegevaar…” (ben een beetje een bommetje nu.)" Be carefull, baby inside"Nog meer ideën?En dan ook nog voor mijn twee meiden, wilde ik ook een shirtje voor maken:“2+1=3”“3 maal is scheepsrecht”Meer ideën???

Als ik ooit nog een keer zwanger mag zijn, wil ik voor Kaylee een shirt met 1. Voor Jayden één met 2. En voor mezelf een buikband met 3 :mrgreen:

:o

Chrisje gefeliciteerd!!! :dance:

chrisje gefeliciteerd!!!

Gefeliciteerd!Deze?Of anders

of:mrgreen:

Leuk dat jullie meedenken, maar is niet helamaal mijn stijl…

Ik heb een shirt met: one in the oven.Super shirt wat ik graag draag en leuke reacties op krijg. Het is een zwarte longsleeve, met witte letters. Kan je dus ook gewoon aan (en niet alleen voor die gelegenheid)

Gefeliciteerd Chrisje!Ik heb helaas geen tips voor je.Liefs Moirah

hee, leuk topic. Ik heb hier zelf ook veel over nagedacht, maar wij hebben het stiekem toch ‘gewoon’ verteld tegen iedereen.Ik had al een paar teksten opgeschreven:‘Ik ben niet dik, ik ben ZWANGER’‘Werk in uitvoering’ en mijn mannetje zou dan een shirt laten maken met de tekst ‘Uitvoerder’ :lol:Succes meid! En gefeliciteerd!

Heb zitten zoeken naar shirts om te kijken naar longsleeves, maar kom niet echt wat tegen… :? :?

Gelukt. Heb een man/ vrouwteken in een met daarin een gezichtje!!!