Stel je voor dat ik.....

…gedaan had wat ik had willen doen…Ik was van plan vanmiddag naar de bank te gaan. Ik dacht, mooi als Aron wakker is van zijn middagslaap fiets ik er even heen (nieuwe pas en geld ophalen). Om 3 uur werd Aron wakker, maar een kwartiertje later had ik nog ff geen zin om te gaan. Eerst even een bakkie koffie en Aron wat limo en een koekje.

Rond kwart voor 4 besloot ik toch maar op de fiets te stappen.

Op dat moment belt een vriendin van mij en verteld dat er op DIT (vanaf half 4) moment bij de bewuste bank een overval plaatsvind en dat alles is afgezet!!! :shock:Stel dat ik wel gewoon om kwart over 3 met mijn kleine knul op mijn fiets was gestapt en om half 4 bij de bank was geweest…Ik houd het nieuws in de gaten

goed dat jij geen zin had dus :thumbup:Bizar idee is dat achteraf dan.

:shock: :o wauw … :eh: jij geluk dat jij ff geen zin had om naar de bank te gaan :mrgreen:

:hug:

Soms is geen zin toch verstandig :shock: :thumbup:

Het is maar goed dat je geen zin had!!! :?

Ja, ben nu wel blij dat ik ff te lui was om te gaan.

Lees trouwens net op tvGelderland dat het om een gewapende overval gaat, waarbij een schot is gelost. Geen gewonden voor zover bekend en de daders zijn er te voet vandoor gegaan.Nou, ik weet het wel: ik blijf lekker binnen in mijn gezellige huisje en kom vandaag de straat even niet op!

Oh Marietje!!! :o :shock:Schrik!!!Sommige dingen moeten blijkbaar gewoon zo zijn!!!

Lang leve je luiheid!!! Je zou er maar staan met je kleine ventje! En dat in jullie mooie stadje.Lekker op de bank kruipen zou ik zeggen, je EIGEN bank wel te verstaan! :wink:

:-*

idd: mijn eigen bank :slight_smile:

Af en toe is je intuitie toch wel goed hoor… pfff stel je voor zeg…

Ik zal wel erg zijn denk ik, maar ik heb dan ook meteen zo’n adrenalinestoot door me heen: Spektakel!!! Sensatie!!! Gelijk mijn man gebeld en mijn ouders…Ben ik erg?? :think:

Nou ik zou ook meteen iedereen opgebeld hebben!

Maare geen geld gehaald denk?

Nee en dus ook geen pas op kunnen halen :wall:Het lijkt me voor de bankmedewerkers doodeng!! :shock:

En de klanten die er waren.

ow bah wat eng, wat een geluk heb je dan gehad!

Och Marietje, ik ben ook wel een sensatiemuts hoor!!! Als er ooit iets hier in de buurt zou gebeuren, reken dan maar dat ik ook aan de telefoon hang met mijn man, zus en ouders :mrgreen:Maar ja, waar ik woon… saaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

heb ik ook een keer gehad…toen ik nog op school zat ging ik altijd van te voren even naar de AH elke ochtend om 8 uur was ik daar1 keer verslaap ik me en kn ik het dus niet halen…hoor ik een paar uur later dat de winkel om 8 uur is overvallen…ze hebben toen een aantal uur vastgezeten…ongelovelijk… :shock:

Ja inderdaad…ook zo’n gevalletje van ‘engeltje op je schouder’…Ik moet er echt niet aan denken wat er had kunnen gebeuren……tis nie gebeurd gelukkig.

Zo wat een mazzel dat je thuis bleef. Net of je het al voorgevoeld had.

heftigGoed dat je lichaam/geest je waarschuwde:hug: