Stappen in Utrecht

Het weekend van 4 juli ben ik een weekendje op bezoek bij mijn vriendin in Nieuwegein. En nu willen we gaan stappen in Utrecht :mrgreen:Alleen zijn we nog nooit in Utrecht uit geweest en hebben we dus geen idee waar we heen moeten. Om dus te vermijden dat we of tussen de 16-jarige pubers staan, of in mekaar zakken van saaiheid :mrgreen: … Waar moeten we heen? :mrgreen:Het mogen wel een beetje leuke cafeetjes zijn, waar ook gedanst mag en kan worden en zo…Restaurantjes, of terrasjes waar je lekker kan eten met mooi weer zijn ook welkom :mrgreen:

als belg moet je natuurlijk naar cafe belgie…verder weet ik het niet, ik ga niet meer uit in utrecht sinds ik nano heb, dus ik weet alleen nog plekken van toen ik nog jong en wild en sexy was :mrgreen:

Toen ik dat nog was ging ik naar Cartouche. :mrgreen:

Maar ik ben toch ook nog jong en wild en sexy! :mrgreen: :angel:

Jij wel uiteraard :inlove: maar Cartouche niet meer denk ik. :mrgreen:

Als je houdt van 70 80 90 jaren muziek, en wil dansen, ga je naar Derrick! Ja, van de tv serie ja :dance: zit op de Voorstraat.

Havana is ook leuk, en Dikke Dries (oude dikke dries welteverstaan)

Daar valt het wel mee met pubers, althans de laatste keer dat ik er was lag de gemiddelde leeftijd wel rond de 28 denk ik.

Stairway to heaven!!