soms is het forum te groot...

Soms is het forum groter dan mijn beeldscherm, dan moet ik dus met een blkje onderin gaan schuiven. Is er en manier om dit in te stellen zodat het op het scherm past?

Ik heb dat ook weleens, maar dat komt dan door een te grote afbeelding die geplaatst is.En heeeeeeeeeeeeeeeeel af en toe, heb ik het, terwijl er geen afbeelding staat, maar waar dat dan aan ligt???

DaT HEB IK DUS NU OOK GEEN AFBEELDING EN TOCH ZO’N BALKJE ONDERIN :doh:

Heb jij dat dan altijd :shock: ??Want dat is wel heeeeel erg irri :? :think: :think: :think:

Nee af en toe, gelukkig…

Heb ik ook gehad (en gevraagd, maar die topic staat er niet meer in) en het had geloof ik te maken met dat de meeste een moderner beeldscherm hebben dan ik.Ik heb het aan kunnen passen dmv configuratiescherm-beeldscherm-tabblad instellingen-schuifje bij scherm naar rechts 1280 bij 1024 pixels. Daarna heeft mijn man nog iets gewijzigd omdat ik een zwarte balk overhield, maar hoe? Dat antwoord moet ik je schuldig blijven.

Maar ik heb net een nieuwe laptop, dus ik neem aan dat het daar niet aan zal liggen. En dan zou je het altijd moeten hebben, toch :? :?:

het kan soms door grote afebeeldingen, en sosm ook door grote tekst…en soms moet je de instelling op je pc even wat aanpassen :wink: