SKON kinderpopfestival vandaag Amsterdam, wie gaat ook heen?

Ben even benieuwd of er meer KOK-kers gaan naar dit evenemet georganiseerd vanuit het SKON kinderopvang.http://www.skonkinderpop.nl/showIk ga vandaag wel heen met mijn 2 voormalige oppaskindertjes.Er komen een stel leuke mensen om de middag te vullennick en simon :dance:

zandkasteel en o.a.

Ralph MackenbachNu voor ieder die gaat heel veel plezier gewenst met jullie kid’s !Ik moet nu zo al vertrekken , want ik kom uit het noorden van t land reizen. Maar heb het er wel voor over… en dan te meer dat ik mijn 2 dametjes en hun mams even weer zie. Gezellige dag dus .Groetjes en iedereen fijne zondag Bianca

Zo! het gaat goed met SKON als ze deze act kunnen betalen.

Hoe zou het komen dat de kinderopvang zo duur wordt! :wink:Heel veel plezier in ieder geval. Je hebt het zonnetje mee denk ik.

we gaan niet maar ik wens jou wel heel veel plezier samen met “jouw” twee meiden! :-*

Heel plezier vandaag Bianca! :-*

veel plezier

Nouw je moest entree betalen,er waren gesponsord en 2,50 ging naar stichting opkikker :thumbup: goeie actie…

denk niet dat opvang duur word door zo’n actie.

Opvang is al duur en dit was 1e keer SKON popfestival.Maar het was te gek :thumbup: :dance: Alleen het geluid was erg slecht, maar ja we hebben genoten.Ralph, sprookjesboom,zandkasteel,en nick en simon waren de leuksten waar publiek in mee gingen :dance: :thumbup:

Nick en simon met roseanne op het eind was een uit ons dak gaan nummer voor mij en mijn 2 meidenDe ontmoeting met mijn meiden was het aller mooist :inlove: Echt zo ontzettend fijn.ik hou zo van die 2. :inlove: :inlove:Maar niemand geweest dus? (van hier)

Ik ben er niet geweest nee.

Maar fijn meis je hebt zo genoten.

Weet zeker dat je 2 meiden en hun mama net zo van jou hebben genoten :smiley:

@bianca81 wrote:Maar niemand geweest dus? (van hier)


M is geweest met de ouders van een vriendinnetje.