sinds vaste voeding moeilijk poepen

hallo allen.sinds dat mijn kleine man vast voedsel krijgt poept hij dagen niet.

en als hij dan poept dan moet hij heel hard huilen om het eruit te krijgen.hij krijgt van mij al geen banaan mee. maar ja wat moet ik verder veranderen.

hij krijgt brood, fruit, aardappel, groente, rijst, macaroni. en nog 5 x BV.wat kan ik doen om zijn ontlasting weer wat soepel te krijgen.

Ik weet niet wat voor fruit je geeft, maar probeer pruimen eens? Hier zijn we met Kaya begonnen met banaan, maar na een tijdje zat ze ook heel verstopt. Toen zijn we overgestapt op pruimen als fruit en daarna ging het prima.En wauw, wat eet hij al veel verschillende dingen joh! Bij Kaya krijg ik er niet veel meer in dan wat fruit, brood en aardappels.

Brood zou ik eruit halen. Als dat nog niet zou helpen, zou ik alle vaste voeding eruit gooien en helemaal opnieuw beginnen na een week ofzo (in elk geval moet de ontlasting weer op gang zijn). Dan één voor één weer dingen aanbieden: paar dagen achter elkaar hetzelfde, en ik zou beginnen met groenten.Hier in het begin van de vaste voeding ook problemen met de ontlasting gehad. Ik ben meerdere keren gestopt en opnieuw begonnen (ook andere problemen rond het bijvoeden). Op deze hoeft hij nog niet per se (veel) bijvoeding binnen te krijgen (al zullen sommigen daar anders over denken).