Shit internet!

Tijdje geleden had ik geen internet en was mn modem achteraf kapot.

Gister een nieuw modem gehad maarre… wat een ellendig ding!

Mijn internet valt om de 10 minuten uit!!!Ik heb al een mail gestuurd naar athome en ze hebben dus al meerdere klachten gehad.

Hoe lang dit gaat duren weten ze niet.Ik heb ook kabeltelefoon, maar kan zelf niet bellen maar wel gebeld worden… ook lekker vaag…

Dat is frusterend, zeg! :hug: Hopelijk is het probleem snel opgelost.

Ik zit ook via @Home en sinds deze week knalt mijn internet er ook zomaar ineens uit. Met mijn telefoon nog niks geen last klopt het nu ff af.

Ben sinds kort ook @home klant en heb hetzelfde probleem!

Om de 10 minuten ook of wat minder?

Ik baal echt enorm!!!

Nee niet om de tien minuten, zo 'n drie a vier keer per dag.

** KLOPT AF** dat ik tot nog toe nergens geen last van heb gehad bij @home :shifty:

Ik ben nog altijd gelukkig met mijn kpn verbinding… nog nooit geen problemen mee gehad, nog nooit uitgevallen of iets… en binnenkort glasvezel verbinding hier!!! :dance:

Liefs, Broekie

kpn :shock: :snooty: :naughty: jakkie bah…Heb gelukkig nog altijd geen last met mijn internet of telefonie(behalve dan dat sommige mensen mij gewoon niet kunnen bellen, en ik af en toe na 10 minuten er al uit gemikt word, maar dat kan ook aan mijn toestel liggen)…

Kpn !!!Nee hoor geen @home voor mij… Ik kan gewoon mensen NIET bereiken die @home hebben… En als ik ze dan te pakken heb wordt de verbinding na een minuut of 10 verbroken…net of je beltegoed op is… :wink:

  1. :lol: :angel: :angel: :angel: