shirtje gekocht

bij simply colors, maar wat valt me dat tegen zeg.ze zijn veel te groot, de maten kloppen helemaal niet.juul zit in 68 of 74 dus heb 74 80 besteld, maar die kan ze over een jaar nog niet aan.had voor een vriendin 50/56 besteld daar zou ze in kunnenbaal er wel van

he wat vervelend voor je :hug:

kun je niet meer ruilen?ik heb geen ervaring met Simply Colors maar wel met Rainbowbabies. dat valt goed qua maat en blijft ook redelijk netjes in de was.ik zou zeker even de klantenservice bellen of mailen in jouw geval, hopelijk is er nog wat aan te doen!

helaas is dit een bekend probleem dat simply colors 1 mt groter valt, dus in jouw geval had je 62/68 moeten hebben, maar ja dat wist je niet…staat dat ook niet op de site erbij?

Klopt het valt zeker een maat groter.

Kun je het truitje niet bewaren voor over een tijdje en een nieuwe bestellen.Tis wel balen :wall:

ik heb al netjes een mail gestuurd en gewoon het verhaal uitgelegd,

ik zie wel wat ze ermee doen, ik wist idd niet dat ze groter uitvielen.

heb daar op de site ook niet naar gekekenooit toen Y geboren is heb ik een shirtje besteld en toen was dat nog nietheb ff gekeken op de site en ze geven het niet aan.

er staat in de maattabel maat 74/ 80 69 t/m 80 cm.

Juul is 70 cm dus het zou goed moeten zijn

ons eerste gekregen simply colors shirtje is van ruim 5 jaar terug voor zoon 2.

3 en 4 hebben er ook eentje gehad.Allemaal in maat 62/68 en allemaal een stuk groter als een gewone 62/68.

De jongste draagt nu grotendeels 68 en soms 74 en hij past het shirt nog niet in elk geval.Maar hangt nu mooi te wezen op zijn kamertje :lol:

Ik heb t gehad met t truitje wat Jana voor der 1ste verjaardag aan kreeg daar stond dan op Jana 1 jaar… Nu met haar derde verjaardag zal t nog passen haha :?

Hmm zou dan eigenlijk ook op de site moeten staan he!Maar inderdaad, ik wist dat bij hun de shirt iets groter zouden uitvallen, niet zo extreem veel groter :think:

Moet ook niet kunnen vind ik persoonlijk.

Ze vallen idd een maat groter uit.

Ik weet wel dat hun service goed is. Heb een keer een shirt gehad waarvan een stukje tekst losliet en ik kreeg zo een nieuwe opgestuurd.

ja ben benieuwd wat voor een reactie ik krijg, zal wel na t weekend worden.