Secret Santa

Iemand die zin heeft om mee te doen? Het idee is als volgt, je maakt of koopt iets voor iemand anders ter waarde van 10 euro en dan krijg je ook een geschenkje terug, dit in de periode rond Kerstmis.Dit is niks commercieels maar gewoon voor knutselend moeders dus ik hoop dat de link mag blijven staan?Zie hieronder voor meer infohttp://tessvdm.wordpress.com/2009/10/03/secret-santa-ii/

Leuk idee, maar niks voor mij vrees ik :slight_smile:

Grappig idee maar 10 euro en ook nog 6 euro verzendkosten om iets van 10 euro terug te krijgen van een vreemde vind ik niet zo interessant.Succes ermee.

jammer dat alleen bloggers mee mogen doen!! Vond het wel een grappig idee!

Wij doen iets soortgelijks op een ander forum, is goed te doen hoor!Je mag dan ook iets kopen ipv knutselen ( gelukkig :shifty: ) en verzenden kan ook via brievenbuspost of anders DHL. Gewoon een beetje creatief zijn :mrgreen:Lootjes trekken gebeurd via één of andere lootjestreksite waar je ook automatisch een verlanglijstje kan maken en je adres op kunt achterlaten ( Alleen te zien voor degene die jouw lootje heeft! )


http://www.sintlootjes.nl

Ik wil dat hier ook wel organiseren als iemand interesse heeft?Moeten we wel even duidelijke afspraken maken over de kostprijs en over de datum wanneer we de cadeau’s gezamelijk online openmaken :mrgreen:

Oh Liz, als jij dat wilt doen dan ( ik had weer eens half gelezen :oops: :shifty: ) dan wil ik wel mee doen in ieder geval :mrgreen:

Wat grappig!

als modies lag er al een plan om een online sinterklaas feest te organiseren. Voor wie wil. We komen hier op terug en zo nodig vragen we liz om hulp :thumbup:

sinterkok :mrgreen: dát was de werktitel. Kon er even niet op komen.

Haha, geweldig idee!