ruim 2 jaar, wat is leuk leerzaam speelgoed?

Bas is een makkelijke peuter, maar kan is niet altijd zo goed alleen vermaken. Hij vind een enkel plaatsjesboek wel leuk en een heel enkel puzzeltje, maar verder wil hij liever overal mee gholpen worden,terwijl hij voorheen heel goed alleen kon spelen. Hij lijkt moe op alles wat erstaat, maar kopen we iets nieuws is hij niet geinterresseerd. Tv kijken is ook niet meer zo leuk als voorheen (stiekum wel blij mee).

Als het dadelijk weer echt weer is om volop zonder winterjas buiten te zjn, dan gaat het waarschijnlijk stukken beter met zelfvermaak.

Kleuren en kleideren vindt hij niks, want dan worden zijn handen echt te vies. :roll:Hebben jullie tips voor leuk speelgoed en het hoeft echt niet met geluid te zijn, liever niet dan wel.

uhm, even denken, waar speelde Teun een jaar geleden graag mee :think:ik denk toch wel dat het keukentje toen echt favoriet was!

van dat houten snij-eten in stukjes snijden, in pannetje doen, in de oven, koffie zetten voor mama…dat soort dingenverder de duplo en z’n driewieler. En zodra Stijn een looptractor kreeg toen hij jarig was, werd dat Teun z’n favoriete speelgoed

Bij ons ook de keuken!

Die kreeg Laura van sinterklaas toen ze 2 jaar en 4 maanden was, en nu, ruim een jaar later, is het nog steeds favoriet! Er wordt regelmatig gekookt en gebakken, als we echt zin & tijd hebben spelen we ‘restaurantje’, dan dekken we de tafel, en komt ze netjes bestellingen opnemen enzo, geweldig.

Ze gebruikt het keukentje nu trouwens ook af en toe als winkeltje, dus we hebben er later nog een kassa en een boodschappenmandje bijgekocht.

Keuken wel al geprobeerd, maar hier geen interesse helaas. Bas vind veel niet leuk waar zijn leeftijdsgenoten nu veel mee doen.

Ja de driewieler is wel even leuk voor 5 minuten, maar alleen als Sanne in de buurt komt :roll: , ach dat is met bijna alles op het moment.