reepoulet

Ik heb reepoulet gekregen van een oom van mijn man. Super lief natuurlijk maar wat kan ik daarmee maken :think:

Eeh…geen idee. Klinkt wel sjiek, haha.



Van runderpoulet maak je soep, maar geen idee of je dat hier ook van maakt? Ik ken het helemaal niet. Ben benieuwd!

ik ken het helemaal niet echt maar klinkt als iets voor een stoofpotje :think:

Wildsoepje, tajine gerecht of jachtschotel… :drool: :drool:

@ruud wrote:

Wildsoepje, tajine gerecht of jachtschotel… :drool: :drool:




En dan graag met recept :wink: :lol:

Stoofpotje… Sorry, geen recept.



:drool:



Hoop voor hen dat ze dat niet konden uitdelen omdat ze em aangereden hadden…

@mereltje85 wrote:

Hoop voor hen dat ze dat niet konden uitdelen omdat ze em aangereden hadden…




:shifty:

Niemand???

Ree aanbraden, 2 gesneden ui erbij, even meesmoren.

Pot wildfond of anders groentebouillon van een blokje erbij.

Kruidnagel, laurier, jeneverbessen, scheutje azijn.



En dan een uur of 4 laten stoven, mag minder maar het mag wat mij betreft al wat uit elkaar vallen. Na 2 uur doe ik er een glaasje port bij als extra vocht.

Een half uurtje voor het einde of bij het opwarmen 2 eetlepels appelstroop erbij… :drool:



lekker met salade en aardappelpuree of kroketjes…



smakelijk!



natas

Eeh…geen idee. Klinkt wel sjiek, haha.



Van runderpoulet maak je soep, maar geen idee of je dat hier ook van maakt? Ik ken het helemaal niet. Ben benieuwd!

ik ken het helemaal niet echt maar klinkt als iets voor een stoofpotje :think:

Wildsoepje, tajine gerecht of jachtschotel… :drool: :drool:

@ruud wrote:

Wildsoepje, tajine gerecht of jachtschotel… :drool: :drool:




En dan graag met recept :wink: :lol:

Stoofpotje… Sorry, geen recept.



:drool:



Hoop voor hen dat ze dat niet konden uitdelen omdat ze em aangereden hadden…

@mereltje85 wrote:

Hoop voor hen dat ze dat niet konden uitdelen omdat ze em aangereden hadden…




:shifty:

Niemand???

Ree aanbraden, 2 gesneden ui erbij, even meesmoren.

Pot wildfond of anders groentebouillon van een blokje erbij.

Kruidnagel, laurier, jeneverbessen, scheutje azijn.



En dan een uur of 4 laten stoven, mag minder maar het mag wat mij betreft al wat uit elkaar vallen. Na 2 uur doe ik er een glaasje port bij als extra vocht.

Een half uurtje voor het einde of bij het opwarmen 2 eetlepels appelstroop erbij… :drool:



lekker met salade en aardappelpuree of kroketjes…



smakelijk!



natas