Rauwe andijvie in stampot

Nou ik hoop toch wel dat het mag…wij eten het hier namelijk geregeld en Thijmen smult dan heerlijk mee.

Gebakken spekjes wel, maar die krijg Thijmen dan weer niet.

Nou ja mischien 2 om te proeven wat papa eet (ik lust ze niet)

Ik vind ze gewoon voor een portie wat te zout en vet voor een kleintje.

Slasaus in de stamp :think:



Is dat lekker? Doe je dat gewoon op het eind erdoor ipv melk???



Wat voor slasaus? Dat wil ik ook wel een keer proberen dan.



Oh hier eten ze ook gewoon rauwe andijviestamp met spekjes hoor :mrgreen:

Slasaus had ik trouwens ook nog nooit van gehoord…altijd leuk om te zien hoe mensen hun eten weer helemaal anders doen dan anderen :mrgreen:

Amélie krijgt het ook gewoon hoor met een paar stukjes spekjes. Sauzen als mayo, ketchup, slasaus, enz. geef ik haar niet.



Maar wat is peejenstamp??? :think:

aaaaah hutspot :mrgreen:

OOOO hutspot zeg dat dan! :mrgreen:

@Sneeze wrote:

Dan gaat ze het hier dus ook gewoon proeven :lol:



Ben echt benieuwd…



Eten jullie het ook met slasaus en gebakken spekjes??
ja zo eten wij het ook :drool: :drool: :drool:

Hier eigenlijk altijd mayo erover… :oops: :drool:



Maar ik ben een rare eter zeggen… Ben blij dat er iig nog iemand is die daar ook bij in de buurt komt :clap:

@Sneeze wrote:





Maar ik gebruik die slasaus om het een beetje smeuig (hoe schrijf je dat???) te maken, dan heb je wel veeeeel mayo nodig :eh:




je kunt ook een beetje melk of boter gebruiken…

(mayo of slasaus lijkt mij zoooo :sick: )