Quinny Zapp vs Zapp Xtra

Ik heb een héle oude en gare quinny zapp die ik via marktplaats heb gekocht voor het onderstel. Maar nu wil ik gewoon graag een nieuwe (waarvan het zitje niet bijna uit elkaar valt ;)).Wil sowieso graag weer een zapp maar twijfel tussen de gewone en de Xtra. Zijn er hier mensen die ervaring hebben met de Xtra? Is het echt een groot voordeel om hem in de ligstand te kunnen zetten? (vond het er een beetje raar uitzien) Nadeel vind ik dat hij gelijk niet meer zo lekker klein is als de normale zapp.Ben dus benieuwd naar ervaringen!

Je weet dat je het zitje los kunt kopen en op je oude frame kunt zetten? :wink:Ik wil zelf ook het nieuwe zitje hebben, dus heb er nog geen ervaring mee.

Maar je hoeft dus niet een geheel nieuwe wagen te kopen.

@Broekie wrote:

Je weet dat je het zitje los kunt kopen en op je oude frame kunt zetten? :wink:


Zo heb ik het ook gedaan ;)

Welicht heb je hier iets aan :slight_smile:

http://www.kindjeopkomstforum.nl/viewtopic.php?t=96130Ik heb er destijds een topic over geopend.

Ik ben er onwijs blij mee en zou hem niet meer doen.

Zitje is er heel eenvoudig op te zetten en er weer af te halen.Hij is idd niet meer zo compact met de nieuwe zitting,maar als ik hem mee wil nemen op de fiets voor b.v een rondje markt, dan zet ik de oude zitting er weer even op.

Die is er echt weer binnen een minuut in te schuiven en dan heb je, de compacte speedy weer :thumbup:Voor grote stukken vindt ik de nieuwe zitting helemaal geweldig, mede door de ligstand en bij wind vol op de wagen kun je de zitting naar je toe draaien.