Plopsaland Coo

Wie is hier wel eens geweest en kan ons adviseren in de keuze :

Plopsapunten of dagkaart ?We zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen die misschien nog niet allebei overal in mogen/willen en dus is de keuze, óf ze gaan niet óf wij gaan mee en moeten dan dus ook een kaart of punten hebben.De entree is niet misselijk, 22 euro pp en voor de jongste nog 6 euro. Een puntenkaart kán voordeliger zijn.We willen deze zomer een dagje heen als we op vakantie zijn in Gerolstein.Eind dit jaar komt er een Plopsaland hier in Drenthe!

Is dat eind dit jaar al??? Dacht dat het later werd :think: :think:Maar als die er is dan gaan we zekers heen. Stuk dichterbij dan belgie :wink:Om op je vraag terug te komen. Ik heb geen idee :mrgreen:

Plopsa Coo is leuk :mrgreen: wij zijn er afgelopen zomer heen geweest. We waren op vakantie in zuid limburg (simpelveld)Wij hebben wel de volle pond ervoor betaald, Yeline was goedkoper maar jah die mocht toen ook niet in zoveel dingen alleen in de draaimolen, autootjes, op de konijnen, luchtkussens dat vond zij al helemaal prachtig.En de voorstellingen vond ze zooo leuk om te zien :inlove:We zijn volgens mij overal wel in geweest en in de meeste dingen wel vaker dan 1x, mn vriend en zn kameraad die waren de hele tijd in de bobslee baan te vinden. Als we met punten waren gaan werken waren wij ben ik bang voor heel veel geld kwijt geweest. We zijn er ook vanaf 10 uur 's ochtend tot 17:30 uur geweest hoor :mrgreen: we konden niet weg komen veel te leuk.Wij hebben ons reuze vermaakt daar, en het was warm weer (30 graden) dus we hebben ook vaak met de voeten in het water gezeten en genoten van de zon op het strand.Jah Plopsa in Drenthe heb er nu al zin in haha, en voor ons lekker dichtbij :mrgreen: als die geopend is gaan we zeker weer heen.We zouden deze zomer ook weer na Plopsa Coo gaan maar jah durf dat niet echt aan met 34 a 35 weken zwangerschap en dan een weekje zover weg op vakantie.

@chantal!! wrote:Wij hebben ons reuze vermaakt daar, en het was warm weer (30 graden) dus we hebben ook vaak met de voeten in het water gezeten en genoten van de zon op het strand.
Strand ? In de Ardennen ? :think: :D

@schoen wrote:Maar als die er is dan gaan we zekers heen. Stuk dichterbij dan belgie :wink:
Gaan we samen :thumbup:

@Karin2 wrote:

@chantal!! wrote:


Wij hebben ons reuze vermaakt daar, en het was warm weer (30 graden) dus we hebben ook vaak met de voeten in het water gezeten en genoten van de zon op het strand.
Strand ? In de Ardennen ? :think: :D


Nou ja strand, er was een stuk geel zand aan de rand van het water :mrgreen: hahaha

@Karin2 wrote:

@schoen wrote:


Maar als die er is dan gaan we zekers heen. Stuk dichterbij dan belgie :wink:
Gaan we samen :thumbup:


Jah gezellig :thumbup:

@chantal!! wrote:

@Karin2 wrote:
@schoen wrote:


Maar als die er is dan gaan we zekers heen. Stuk dichterbij dan belgie :wink:
Gaan we samen :thumbup:


Jah gezellig :thumbup:


Niet vergeten dan he, gaan we volgend jaar meeten, dan issie wel open :thumbup:

Jah dat is goed!! ik zal het ook ff onthouden :wink: :lol:

met een bon uit tijdschrift: ANWB Kampioen

mag mama/vrouw van 18 jaar of ouder gratis naar PLOPSA !Geldig van: 29/4 tot 10/5

In het voorjaar (april zoals het nu lijkt) gaat plopsa in Drenthe open :dance: :dance:Ben erg benieuwd hoe het wordt en hoe het eruit ziet!!Volgend jaar zomer zijn we weer in Plopsa Coo te vinden :wink: