Plaatsen spiraaltje / uitstrijkje


#1

Omdat er bij ons echt niets meer bij hoeft en ik niet zo heel lekker ga op de pil. Besloten om voor de Mirena te gaan.Nu was vorige week vrijdag de laatste dag van mijn menstruatie en ik kon vandaag de spiraal pas aanschaffen.

Nu vertelde ze me eigenlijk dat ik te laat was en ik eigenlijk vrijdag had moeten komen.Ook moet ik een uitstrijkje laten nemen, dit kon wel in één keer gelukkig, maar om internet lees ik dat je tijdens het uitstrijkje juist niet mag menstrueren.

Zijn er vrouwen bekend met het plaatsen van de mirena een week na de menstruatie of tijdens een periode waarin ze geen menstruatie hadden?En zijn er dames bekend met het gelijkertijd plaatsen van een spiraaltje en laten nemen van een uitstrijkje?


#2

Ja hoor, hier Mirena laten plaatsen toen Caylan 3 maanden was en ik nog helemaal niet menstrueerde. Omdat je al 4 kinderen hebt gekregen staat je bmm toch al een beetje open.Echt meid, ik zag er na bevalling van Jayden ook verschrikkelijk tegenop maar het is mij echt meegevallen.Sterkte!