Pijn in onderrug, bil(len) en soms naar het been.

Ik heb sinds een paar dagen enorm last van pijnscheuten, die doen zo’n verschrikkelijk pijn als ik bijvoorbeeld iets teveel heb getbukt (zoon moet ik natuurlijk ook nog in en uit bed halen).

Sommige scheuten zijn haast niet te doen, dan zak ik zo door mijn benen.

Maar het gekke is, dat is het niet elke dag erg is, of er last van heb.Weet iemand wat dit kan zijn?

Het zal toch geen zwangerschapsischias zijn?

Niet nu het het net beter gaat met mijn té lage bloeddruk, ik voelde me eigenlijk net een stuk beter, komt dit er weer bij kijken.

Ik moet donderdag naar de vk, dus dan ga ik het zeker even vragen.

Kan ischias zijn, maar ik heb dezelfde klachten gehad, voortkomend uit mijn bekken. Voor de zekerheid maar even aankaarten bij de verloskundige en anders naar de fysio voor advies!

Sterkte!

Zeker even na vragen. Ik heb dezelfde klachten en bij mij is het een zwangerschapsischias. :hug:

Kan eventueel ook de bekken zijn…

Echt even navragen bij je VK hoor.

Pfff, ben toch bang voor isschias, als ik de verschijnselen zo lees op internet… :?

Alleen valt het doorstralen naar de benen nog mee, maar echt in de onderrug en billen.Ik wou net even een rondje lopen met de hond, wat was ik blij dat ik weer thuis was, eenmaal thuis moest ik mijn man vragen om de halsband van de hond af te doen, ik moest er niet aan denken om nog weer door de benen te gaan. (en dan hebben we al een grote hond)

Nu heb ik vandaag ook misschien wel iets teveel gedaan, oppas kindje gehad, die ik ook moet tillen in en uit bed.

Ben het gewoon van mijn vorige zwangerschap niet gewend dat ik lichamelijk beperkt wordt of pijntjes krijg, beetje frustrerend.Als het morgen nog zo erg is bel ik de vk maar even denk ik, want dit voelt niet goed.

Klinkt precies het zelfde wat ik ook heb, en bij mij straald het ook niet echt uit naar of door mijn benen maar wel in mijn bil(len) en onderrug en nu in eens ook steeds naar mijn lies…

Bij mij is het vastgesteld als zwangerschapsischias.Erg pijnlijk en kan bij mij soms wel een dag erin blijven, na een nacht slapen is het weg, tot het er weer plots inschiet en dan hoef ik er nog niets eens een rare beweging voor te maken.

Maar soms heb ik er ook dagen of weken geen last van.Wat bij mij wel eens helpt (tip van fysio) is met je rug plat op de grond gaan liggen en dan je voeten plat tegen de muur zetten en dan ligt druk geven.

5 min volhouden en dan voorzichtig weer gaan staan.Voor mij was het ook totaal onbekend, vorige zwangerschap ook geen last gehad van dit soort dingen…

klinkt als zwangerschapsischias!waar ik nou nog last van heb, en neeee ben al ruim 14 mnd niet meer zwanger

Ik denk hetzelfde als de meesten hier…Heb het ook gehad of eigenlijk nog steeds (al vraag ik me af of het dan nog zwangerschapsischias te noemen is?). Daarnaast ook bekkenpijn, ook nog steeds…schiet niet echt op dus.Ik zou een goede, gespecialiseerd fysiotherapeut zoeken, als ik jou was…

Vandaag valt het gelukkig weer mee, het is een stuk beter te doen.

Wat een pijn kun je dan hebben zeg.

Ik heb wel onze zoon uit besteed aan het kdv, zodat ik nog even een dagje voor mezelf heb, want ik moet vanavond werken, en zoals ik gisteravond was, kan ik écht niet werken.

Donderdag moet ik naar de vk, dan ga ik het zeker voorleggen.

bij mij is nu ook zwangerschapsischias geconstateerd.

Vooral mijn linkerkant is voornamelijk erg pijnlijk, soms verdoofd-verlamt. Maar voornamelijk heel veel pijn en kan niet meer op mijn linkerkant in bed liggen :?

Erg vervelend, want heb ook B.I. en had gehoopt dat het daardoor kwam dus.

Inmiddels ben ik bevallen van een prachtige meid!! De eerste weken na de bevalling nog wel Eem beetje last gehad maar nu eigenlijk nergens meer last van :dance: !! Ik hoop dat het bij jullie ook zo gaat!

hopelijk is dat bij mij straks ook zo :shifty:

Ik hoop het ook voor je!!! :-*