Penis klem in stalen ring: brandweer moet ingrijpen!

:lol: :mrgreen:





===============================================





De brandweer van de Amerikaanse stad Newburgh heeft een 73-jarige man uit een even benarde als genante situatie moeten redden. Met behulp van een pneumatische zaag hebben ze een stalen ring stuk geknipt waarin de penis van de krasse knar was geraakt. Dat meldt de Times Herald Record.







Uitrukken

De brandweermannen moesten ‘uitrukken’ naar de klinkiek. Daar bleek men immers niet over het geschikte gereedschap te beschikken om de ring te verwijderen. Het tuig waarin de edele delen van de blijkbaar nog erg seksueel actieve senior was vastgeraakt, was 2,5 centimeter lang, had een diameter van nagenoeg 3 centimeter en het staal was 6 millimeter dik.



Dik en purper


De artsen waren niet in staat om de traditionele ingreep uit te voeren die in dergelijke gevallen gangbaar is, namelijk bloed van de ene kant van de penis naar de andere pompen en zo de ring van het lid weg te schuiven. De toeter van de patiënt was inmiddels al vervaarlijk gezwollen en sloeg ongezond purper uit.



Pneumatische zaag


“Dan maar de grote middelen ingezet”, legt brandweercommandant Scott Mandoske uit. “Er zat niets anders op dan de pneumatische zaag in te schakelen. Daarmee worden normaal slachtoffers uit autowrakken bevrijd”.



“Snij hem er niet af”


De patiënt werd intussen in gereedheid gebracht voor de delicate operatie. “Snij hem er alstublieft niet af”, kermde hij aldoor.

Het duurde 90 minuten om de ring beetje bij beetje door te knippen.



Eind goed, al goed


Even werd gevreesd dat de man zijn penis zou verliezen doordat de bloedcirculatie te lang onderbroken zou zijn. Die ramp werd voorkomen. Naar verluidt is de 73-jarige helemaal ongeschonden uit het avontuur gekomen. (eb)

:mrgreen:

't zal je opa maar zijn :angel:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: