Pedo verkracht buurmeisjes tijdens bijles wiskunde

Een 27-jarige man uit Lede is door de rechtbank van Dendermonde veroordeeld tot een celstraf van drie jaar, waarvan 16 maanden met uitstel. De man moet zich laten behandelen voor zijn afwijkende seksuele voorkeur.

De man gaf de kinderen van zijn geburen bijlessen in wiskunde. Tijdens die bijlessen verkrachtte hij hen. De kinderen - waarvan het jongste 8 jaar is - werden vervolgens omgekocht met cadeautjes. Zo zouden ze zwijgen over wat er gebeurde tijdens de ‘bijlessen’.Op de computer van de man troffen speurders kinderpornofoto’s aan, waarop naakte en vastgebonden kinderen te zien waren.Gevoelens

De man verklaarde op zijn proces dat de kinderen gevoelens voor hem hadden. De pedofiel kan niet vervroegd vrijkomen en verliest gedurende zeven jaar zijn rechten. Hij mag ook tien jaar lang niet werken in scholen of op andere plaatsen waar hij in contact kan komen met kinderen.:evil: :evil: :evil:

Afhakken die handel!!!

Oh, dus over 10 jaar mag ie weer gewoon zn gang gaan op scholen ofzo?

Ik vraag me af of dit alleen zo in nederland is.

@stillewater wrote:

Oh, dus over 10 jaar mag ie weer gewoon zn gang gaan op scholen ofzo?

Ik vraag me af of dit alleen zo in nederland is.
ja dat was dus ook mijn gedachte, een sexuele voorkeur kun je niet zomaar weg toveren en hij zal na 10 jaar nog steeds die zelfde voorkeur hebben.ik vindt dat ze zulke mensen gewoon nooit meer met kids mogen laten werken en dat daar ook echt streng op gecontroleert moet worden.

hoe vaak hoor je niet dat zulke pedo’s met kids weer gaan werken