Pakketje gehad!

Vorige week heb ik van Elsevier een pakketje kleding overgenomen.

Ze hoefde er alleen de verzendkosten voor te hebben.Vandaag stond de pakketbezorger voor mijn deur met een grote doos :shock:

Die doos zat nokje vol met de leukste kleertjes, ik heb het met open mond uitgepakt.

Echt zoveel leuke kleertjes en zo mooi nog allemaal en dat voor alleen de verzendkosten.

Ben er lichtelijk ontroerd van :oops:Ik had Elsevier natuurlijk via een pb-tje kunnen laten weten dat het pakketje aangekomen is.

Maar ik vind haar gebaar om zoveel te geven zo lief dat het wat mij betreft een plekje in de huiskamer verdiend.Dus Elsevier:Het pakketje is veilig aangekomen en we zijn er echt ontzettend blij mee;

Dank je wel!! :-*

Wat een schat hè?! Das mijn vriendinnetje :inlove:

Lang leve de lieve, behulpzame meiden van kok!2 jaar geleden zaten wij goed in de financiele ellende. Ik had vol schaamte een oproepje geplaatst voor zomerkledeing voor Sas. Van CELL kreeg ik toen ook een geweldige hoeveelheid kleertjes voor de meiden. Ze kwam het, vanuit Utrecht éffe’ langsbrengen en wilde er niets voor hebben. Ik heb haar toen wel een pluim laten opsturen maar de waarde van de kleren was zoveel hoger!

Nu het bij ons weer beter gaat vind ik het zo fijn dat ik nu wat meiden van mijn eigen maandtopic zo nu en dan spulletjes kan doorgeven. Zonder dat ik daar dan geld voor hebben moet. Doet me heel erg denken aan die film: ‘Paying it forward’

:inlove:

Geniet van je nieuwe aanwinsten en Elsevier: :thumbup: :inlove: :thumbup:

Word net even door Paschal gewezen op dit ‘speciaal voor mij geopende topic’ :inlove: :inlove: :inlove: . Word er zelf toch even emo van…het kriebelt in mijn buik :oops: :lol: (en dan ben ik niet eens zwanger ofzo… :mrgreen: ).Joseetje fijn dat de kleertjes zo goed in de smaak vallen enne… het is je van harte gegund ! :-*

wat super lief :inlove:

Wat super lief!!! :thumbup: :smiley:

That’s our Elsevier :inlove: :thumbup: !

Ohh wat lief zeg !!

wat een mooi gebaar ! :thumbup:maar ook van jou, Joseetje, om haar hier ff in de bloemetjes te zetten. :inlove:wat een leuke meiden zijn er toch op kok !!!liefs

Gerda

aah sweet :mrgreen:

wat lief :inlove: :inlove: :inlove: :thumbup:

Wat lief zeg! :inlove:

Fijn dat er zulke mensen bestaan he!

weet je, dat is 1 van de redenen waarom ik ooit zo aan KoK ben blijven hangen…er is altijd wel iemand met een knuf, advies of opbeurende woorden als iemand het hard nodig heeft.Elsevier super van je :thumbup:

wat ontzettend mooi om te lezen dat dit zo kan zeg!Wauw :inlove:

Wauw dat is geweldig zeg!!! Toppie! :thumbup:En ik dacht eerst: Elsevier…‘het blad’, ik begreep er al geen hout van :shifty:

Is een prachtig iets! Heerlijk gevoel he om zomaar iets weg te geven, zonder er iets voor terug te willen hebben!Is er niet een topic waar meerdere weldoeners zich hier kunnen aanmelden of juist mensen die het nodig hebben?

EN dan bedoel ik niet aangeboden / gevraagd, maar echt een topic waar we wanneer mogelijk een vraag kunnen deponeren in tijden dat het minder gaat. Het hoeft de weldoener niets meer te kosten als wat inpak werk, de verzendkosten zijn voor de ontvanger, nou die zijn nooit veel toch!Ik persoonlijk zou heel graag iemand blij maken met onze kleertjes of speelgoed! Maar wel iemand die het oprecht nodig heeft!ja sorry hoor, ik ben echt zo’n weggeef muts altijd, hoe beroerd we er zelf ook voor zouden staan, ik heb altijd wel iets te delen of weg te geven :oops:

Mooi gebaar van jou Elsevier :inlove:En ook van jou Joseetje om het hier neer te zetten :inlove:

Wat lief van haar!!! :mrgreen: :-*

super gebaar van elsevier, en joseetje!

toppie!

Liefff zeg! Kok heeft top meiden! :thumbup: