Opnemen met Digitenne

Wij hebben boven digitenne en beneden gewoon kabel. maar omdat we daar vanaf willen hebben we dus net geprobeerd om beneden op te nemen met de dvd-recorder. Dat lukt ons dus met geen mogelijkheid. Doen we iets fout? Kan me niet voorstellen dat je met digitenne niet kan opnemen namelijk, zou wel erg ouderwets zijn.

Ik heb het even nagevraagd aan mijn man DannySanAls je wilt opnemen met je dvd recorder moet je het signaal van digitenne via een scartkabel doorlussen.

En dan je dvd recorder instellen om op te nemen via het inkomende scart-kanaal.

ECHTER als je een single tuner digitenne kastje hebt, en je wisselt van kanaal dat je wilt kijken, neemt hij ook dit signaal op.

( je kunt dus NIET kanaal A kijken en tegelijk kanaal B opnemen :wall: )Voor het laatste heb je dus een ander digitenne-kastje nodig (bijvoorbeeld een twin-tuner)

Bedankt! Zal het doorgeven. Wij hebben dus een single-tuner en zagen dat van die switchende kanalen ook al.Edit: Heb net even gezocht, maar die twin-tuners zijn DUUR!!! :shock: En onze dvd-hdd-recorder is nog niet zo oud…nog geen jaar dus vrees dat beneden digitenne geen optie is.