Openluchtzwembad in de regio Den Haag?

Ik durf niet meer naar het water op strand met Alex… hij wilt maar naar binnen lopen en de golven zijn zo sterk :? Het zwembad vindt hij ook leuk maar met zo´n mooi weer deze dagen dacht ik dat het leuker zou zijn om naar een buitenbad te gaan… heb gezocht op de internet en Sportlijn in den Haag gebelt en zo te zien bestaat dat niet of het is ten minste niet bekend… :frowning: Kent iemand zo eentje in de buurt??

mischien kun je deze vraag beter stellen in de huiskamer.Ik kan je niet helpen in elke geval.

Misschien is dit wat voor je? Is in Zoetermeer.http://www.ertussenuit.com/details/5528.htm

Zit je echt aan Rijswijk vast of heb je vervoer en kun je naar Delft? Daar zitten namelijk 2 geweldige waterpseeltuinen. Echt hartstikke leuk voor kleinere kinderen. In de huiskamer is er net een topic over geweest. Ik woon ook in Den Haag maar zou er hier echt geen weten. Soms heb je in grote speeltuinen wel iets van een kinderbadje ofzo. Maaar echt een buitenbad ken ik niet (behalve Duinrell dan maar dat kost wel weer wat)

Door de link van Danielle77 ben ik hier aangekomenhttp://www.optisport.nl/fuut/Dit is precies wat ik zoek, niet in Den Haag maar slechts 30 min hier vandaan… het is in Reeuwijk, buurt van Gouda denk ik… LEUK!

Ik ken nog niet die kinderboerderijen in Delft, de waterspeeltuin ziet ook erg leuk uit en ook anders van een buitenbad. Gaat ook snel gebeuren!Bedankt voor jullie tips… nu moeten wij alleen verwachten dat het een beetje mooi weer blijft :pray:

Lucia: in Wateringen zit een buitenzwembad met een zonneweide erbij :wink: dat is nog dichterbij

En wat dacht je van de put.Zit op de rand van rijswijk en den haag.Put Natuurzwembad, De

Huis te Landelaan 29

2283SE Rijswijkadresje erbij kan je zelf zien hoever het weg is van jouw huis.

de put vind ik zelf wel jakkie met die grote vissen…

:sick: