Ik heb een vraagje.
Hoe kan ik het beste overstappen van nutrilon omneo naar friso normaal 3
ik weet namelijk niet of je omneo gewoon kunt mengen met normale flesvoeding…
ik dacht namelijk aan de volgende manier.
eerste weekje 3schepjes omneo 3 schepjes friso.
goed idee?
of heeft iemand anders een beter idee??
alvast bedankt voor de reacties
Mag ik vragen waarom je wil overstappen op Friso 3?
Met een jaar is halfvolle melk namelijk de volgende stap,
Friso/Nutrilon 3 en peutermelk en dergelijke bestaan puur om de kas van de fabrikanten te spekken
Ik ben een gemaks mens.
En als het is een pak te verkrijgen is, dan maak ik daar graag gebruik van.
Als je gewone melk verwarmt komt er zo’n vies vliesje op te liggen…
en dat lijkt me niet echt lekker voor de kleine…
Dus er is geen speciale reden voor.
Meer uit luiheid dat ik het uit pak wil/doe!!! :oops:
@Mellie wrote:
Friso/Nutrilon 3 en peutermelk en dergelijke bestaan puur om de kas van de fabrikanten te spekken
Echt wel!
Gewone halfvolle melk komt ook uit een pak. Heel makkelijk, je hoeft het niet eens te mengen, kant en klaar… En dat vliesje. Alleen als je het doorkookt en niet roert. :sick: Niet als je het in de magnetron opwarmt voor 30sec op 650W. Doe het elke morgen zo, geen probleem.
Nog nooit problemen gehad met het verwarmen van melk :snooty:
Gewone halfvolle melk lijkt mij 10x handiger dan speciale peutermelk.
En het is goedkoper en makkelijker te verkrijgen.
Dus als je gemak wil zou ik zeker voor gewoon melk gaan.
Ik ken niemand in mijn omgeving met kinderen
die speciale peutermelk geeft of heeft gegeven trouwens…
CB adviseert ook gewoon melk vanaf 12 maanden.
@Bri wrote:
Ik ben een gemaks mens.
En als het is een pak te verkrijgen is, dan maak ik daar graag gebruik van.
Als je gewone melk verwarmt komt er zo’n vies vliesje op te liggen…
en dat lijkt me niet echt lekker voor de kleine…
Dus er is geen speciale reden voor.
Meer uit luiheid dat ik het uit pak wil/doe!!! :oops:
Ehm…gemak???
Nee hoor, gewoon zoals sis zegt, secontje of 30 in de magneet en anders in een pannetje tot het handwarm is en niks geen vliesjes.
Is toch 100 keer makkelijker dan water verwarmen, poeder scheppen en roeren en het scheelt je nog bakken met geld ook :lol:
Het is toch pas als de melk gaat koken dat er een vliesje op komt?
Bah ik vind dat erg vies,
Maar zoals al eerder gezegt word moet de melk handwarm zijn en dan komt er geen vliesje.
Echt!Melk is de beste optie na 1 jaar!en ook stukke voordeliger!!!