NOTP

Jaaaaaa, vanavond is het zover. Wij gaan naar Night of the Proms.

Ik ga vooral voor LIVE en Simple Minds :thumbup:Gaan er nog meer mensen naar de Gelredome?Kunnen we zwaaien :wink:

Veel plezier…:-* :thumbup:

Jaaaaa, wij gaan ook :thumbup:

Wij wonen in Veenendaal, dus lekker dichtbij dit keer :dance:Ik heb gelezen dat Jim Kerr en Sinead O’Connor samen Belfast Child gaan zingen. OOOOOOHHH lijkt me superrrrrrrrrr :inlove:

@Judith75 wrote:

Ik heb gelezen dat Jim Kerr en Sinead O’Connor samen Belfast Child gaan zingen. OOOOOOHHH lijkt me superrrrrrrrrr :inlove:
:shock:

Jaloers!!!

And now: Mozart! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Sorry, you had to be there :lol:Ik heb maar een woord voor vanavond: wauwwwwwwwwwww :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:Werkelijk alles was geweldig. Wat is Sinéad O’Connor een superwijf zeg :thumbup: Die is me echt in positieve zin opgevallen.

Ze zong zo intens, dat ik echt een brok in mijn keel kreeg.En idd Belfast Child samen met Jim Kerr :inlove: Die laatste is trouwens oudddd geworden. Hij zou een broer van Té Lau van de Scene kunnen zijn.En Edje van Live dan, wowwie, wat een lekker ding!Nou jullie horen het wel, ik zal heerlijk slapen vannacht :wink:groetjes Judith

Alleen al de beschrijving… :inlove: :thumbup:

Je hebt het echt top gehad dus… 8)

Hier ook eentje die de Night of Proms heeft mogen meemaken dit jaar. Wij waren uitgenodigd vorige week in antwerpen.Ja het was weer een gezellig avondje. Ik wa shlemaal weg vna Live, vind dat super mooie muziek.

En van de andere heb ik ook genoten hoor.Groetne

Isle

hoe vonden jullie igudesman and joo dan :inlove: ik vond ze zoooo goed,en angels in harlem gospel choir :thumbup: :thumbup: :thumbup:jah…wij zijn ook in gelredome geweest!!! ik heb werkelijk genoten…zooo mooi!

Ik ga a.s. donderdag :dance: :dance:En zo te lezen is het weer geweldig dit jaar!

Heb er nu al zin in :dance:

Dus super geweest :thumbup:Ging vroeger ook altijd, ook een keer simply red gezien, haha, die was simply grijs en vierkant geworden :mrgreen:Heb je die man ook nog gezien in het orkest die de hele tijd door staat te geinen met allerlei instrumenten (Patrick heet hij als het goed is).

Jaaah jij bedoelt Patrick de Smet :thumbup:Heb hem wel gezien, maar niet dat hij stond te geinen ofzo.

Zaten we iets tever weg misschien en het was ook wel donker daar.

OOooh gaaf !Weet iemand of er nog kaarten verkrijgbaar zijn voor deze week?