nieuwe GSM en whats app. wie helpt mij??

ik heb zelf maar een simpel telefoontje, geen Wifi ect…maar zoonlief wil met mij whats app doen als hij bij zijn papa is.Ik wil dus geen 100den euro’s aan een telefoon betalen,

heb nu de LG GW300, maar zonder wifi, ding is net 4 weken oud :roll:waar moet ik naar kijken om whats app op een ding te plaatsen?heb gewoon draadloos internet, en wil niet boven de 80 euro uitkomen.

meer budget heb ik even niet. :angel:Ik had wel een LG gezien met Wifi, maar kan geen WApp op ??Ik heb er echt 0,0 meter verstand van :oops: :oops: :oops:

Een nokia Asha 201 kan whatsappen…

Bij bol nu 71 euro

Alleen geen wifi.

De Nokia Asha 201 is een telefoon die zich richt op de jonge gebruiker die verslingerd is geraakt aan sociale media. Het is de single-sim variant van de Nokia Asha 200 en bovendien prima betaalbaar. Je hebt naast Facebook en MSN ook de mogelijkheid om te Whatsapp'en. Voor het snel tikken van je berichten is een QWERTY-toetsenbord ingebouwd. De Asha 201 is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: roze, aqua, groen, blauw, oranje en zwart.


LG L3 kan whatsapp op heeft wifi, draait op Android 2.3 (Gingerbread)
Bij wehkamp 77 euro.

De LG Optimus L3 is een smartphone in een luxe jasje uitgerust met Android 2.3. Op het 3.2" grote multi-touchscreen speel je al je media af, surf je over het internet en speel je games. Dankzij Android market met een uitgebreid aanbod aan leuke en handige app's kan je je telefoon personaliseren. Blijf overal op de hoogte van je sociale netwerk dankzij de 3G internetverbinding of Wi-Fi en met de 3.2 megapixel camera maak je overal foto's en kan je deze direct plaatsen op facebook of hyves.

Thanks ik ga straks even de stad in… :-*

ben geslaagd,

heb de samsung galaxy Y

en lang leve mijn airmails…

Cool! :mrgreen:

is verslavend haha :mrgreen: