nieuw soort onderwijs?

net als dalton, montesorri enz is er nu iets waarvan ik nog nooit heb gehoord.fasenonderwijswie kent dit ?en hoe vind je dit systeem?

Ik heb even gelezen en ik vind het niets bijzonders. Ze nummeren gewoon de normale fases die elk kind lijkt te hebben bij het gaan naar school.Of denk ik nu te simpel.Ik zie niets bijzonders. Heb ook niet al uren gelezen en bestudeerd hoor, maar vind sowieso dat het gelijk in een paar zinnen duidelijk moet zijn.

ik ben een school aan het kiezen voor mijn zoontjeik weet het maar heb al heeel lang alle scholen bekeken en heen geweest maar niks trekt me eigenlikjkof het is geloof onderwijs of het zijn systemen waar ik niet helemaal achter sta…en over dit systeem weet ik het nog niet

Nou volgens mij is het geen systeem.Zoals ik het lees is het gewoon zoals gewoon onderwijs maar hebben ze bij elke groep in 2 fases. Die fases zijn er sowieso wel of je ze nou benoemd of niet.Ze richten zich op de fases, maar het is een normale manier van door de groepen doorlopen, dus ik zie er nog steeds niets bijzonders aan.Jammer dat het zoveel moeite kost om een school te vinden, succes.