Newcastle, tips??

Ik ga morgen met moeders en sm met de boot naar Newcastle om daar te gaan kerstshoppen 8)Hebben jullie nog tips voor winkels waar ik in moet??Topshop staat al op nr 1… :angel:

Thorntons - voor Chocola

Lush - voor natuurlijke badkamer producten

Woolworth’s heeft opheffings uitverkoop. Weet even niet zo snel waar ik hen mee kan vergelijken. Kinder kleding, speelgoed, huishoud spul, prullaria, computer spellen, snoep, music. Enz enz!

Game voor video games

Mothercare voor baby/kinder spul (kleding, babykamer dingen etc)

Jessops - fotografie

Waterstones of Borders - voor boeken

Gap en Next, voor kleding

Helemaal vergeten…d’oh.

Marks & Spencer!Voor de rest heeft Nefarious al de meeste winkels opgenoemd :mrgreen: .Wel lekker hoor, shoppen in Engeland. Mijn man gaat dit jaar naar ‘huis’ (Londen) voor een week. Ik heb hem al een hele lange lijst gegeven met spullen die ik wil hebben.

Eldon Square en Newcastle Gateshead zijn 2 van de grotere shopping centers (overdekte winkel centra) met een redelijk grote keus aan winkels. Ff google op gooien voor meer infor en locatie e.d. :thumbup:

Dank voor de tips dames…Komt denk ik wel helemaal goed…

Ik wil je heel veel plezier wensen…

Metro Centre is echte en paradijs voor shoppers hoor…moet je echt doen!! Alles overdekt.Vond zelf Eldon Square een beetje tegenvallen, maar ik ben dan ook een echte Metro fan. Ben dan ook lichtelijk jaloers! :oops: