Muzikale Peuterpret

http://www.demuziekschool.nl/peuter.htmIk heb nu al een paar keer gehoord van muzieklessen voor ouder en kind. Het lijkt me hartstikke leuk om met Isabel te gaan doen, maar… ik kan niks vinden bij ons in de buurt op dagen dat ik kan!! Vandaag kwam ik een adres tegen in Voorburg, maar da’s precies op een dag waarop ik werk.Weet iemand nog meer plaatsen waar muzieklessen voor mama’s/papa’s met dreumessen in Den Haag of omgeving gehouden worden? Van Google word ik niks wijzer op het moment… :roll:

geen idee, en in voorschoten dan?

je hebt ook een bericht trouwens.

is er op het koorenhuis niets te doen?

(kweetniet hoor,

nog niet gekeken,

maar daar doen ze ook vanalles)

hoiik heb vandaag voor het eerst muziek op schoot gehad dat is ook musicale les voor ouder en kind erg leuk.

ik zit dan in de baby groep vanaf 4 maand tot 1 jaarhet is even wennen maar wel een aanradergroetjes lizzy

dit is in voorschotenhttp://www.voorschoten.nl/structure.asp?NodeID=5704

In Zoetermeer bij het cultureel centrum doen ze het ook. Ik zoek het even voor je op.

http://www.ckc-zoetermeer.nl/Klik op Cursusprogramma, kijk bij spelenderwijs. Daar hebben ze ‘klap eens in je handjes’ voor de leeftijd van Isabel.

@Ziet wrote:

is er op het koorenhuis niets te doen?


Dat was perfect geweest... er is wel zoiets dergelijks, maar dan vanaf 2,5 jaar... zo lang wil ik niet wachten!! :mrgreen:

Je kan thuis alvast beginnen :slight_smile:Dirk Scheele en de liedjesband heeft veel cd’s met doe en dans liedjes die erg aanslaan voor kids van 1 to tig :slight_smile::dance:

Bedankt voor al jullie reacties!! Ik kreeg onlangs een brochure thuis van VAK in Delft (wist geeneens meer dat ik die had aangevraagd…?!? :shock: ) en daar kunnen m’n meisje en ik vanaf 1 september elke vrijdagochtend terecht!! :thumbup: :dance:


Muziek voor peuters van 1,5 tot 4 jaar
Een cursus voor kinderen samen met hun (groot)ouders. Kinderen vinden het heerlijk om te bewegen bij (nieuwe) liedjes. De kleintjes beleven muzikale avonturen met eenvoudige instrumenten en speelgoed. Er wordt een beroep gedaan op hun fantasie, en ze leren luisteren naar en reageren op muziek. Zo ervaren ze spelenderwijs het verschil tussen hoog en laag, snel en langzaam, hard en zacht.


Ik heb er nu al zin in! :mrgreen:

Gaaf, lijkt me erg gezellig :slight_smile: