Mooie tekst voor muursticker?

De titel zegt het al, wij zijn op zoek naar een mooie tekst voor op de muur in de woonkamer. Zelf hadden we bv " home is where the heart is" ofzo iets. Maar eigenlijk willen we iets in het nederlands en dan niet zo cliche.Ik bedoel niet iets wat iedereen heeft. Vond zelf wel iets mooi over herinneringen. Heb net 2 vaders verloren in 1 jaar.Wie oh wie heeft er een idee of een vb?Bedsnkt karin

Herinner je gisteren, droom van morgen maar leef vandaagzoiets?

Het leven is niet: wachten tot de storm gaat liggen, maar leren dansen in de regen!(wellicht veeeel te lang!)[/i]

Geweldig Marion, mooie tekst

Die van herinneringen vind ik mooi, maar ligt ook standaard in de winkel dus iets te veel mensen hebben die. En die andere is denk ik ook te lang.

“Met je geliefden om je heen, ben je altijd thuis”Of iets simpeler… “met liefde in huis, ben je altijd thuis”

Heel simpel ;Home Sweet Home

Pluk de dag…

Liever dan vrolijkheid of regen,

liever nog dan ik heb ik je lief.
Als het leven liefde is, is liefhebben een belevenis

De belangrijkste dingen in het leven zijn geen dingenWie wenst of hoopt, leeft al in de toekomstAls er plaats is in je hart is er plaats in je huis.Er is meer licht dan door het raam kan schijnenBuig nooit je hoofd, anders verlies je de horizon van je dromen uit het zichtEr is geen weg naar geluk, geluk is de wegHerinneringen zijn goud waardLoop met je gezicht in de zon

Dan valt de schaduw achter je

Oh er zitten hele mooie tussen :smiley:Maar meer is altijd welkom :mrgreen:

leer van het verleden, leef in het heden, en droom van de toekomst!

het regent zonnestralengeloof, hoop en liefde

Thuis is waar het verhaal begint. :smiley:

Leuk, wij hebben ook een muursticker met tekst in de woonkamer.Wij hebben gekozen voor een eigen tekst, in plaats van die standaard teksten die je overal kunt bestellen. Beetje 13 in een dozijn, dat is niet aan mij besteed.De enige daarvan die ik wel leuk vind zijn:Vandaag is mijn lievelingsdag!Als je dat elke dag ziet moet je wel een grote glimlach op je gezicht krijgen.En deze vind ik geweldig, maar mijn man wilde ook een Nederlandse tekst.

Als we verhuisd zijn doe ik hem denk ik in de slaapkamer (daar hebben we nu Welterusten in verschillende talen).

Dat maakt hem allemaal niet uit.

In onze woonkamer hebben we dus een eigen gemaakt tekst en daar hebben we:1 Thuis; een huis gevuld met liefde en gezelligheid,

een plek waar je jezelf kunt zijn

2 Thuis het; plaats waar iemand zich thuis voelt
Het is de definitie van Thuis in de stijl van de Dikke van Dalen, maar dan gemixt met onze definitie van ‘thuis’.We hebben een grijze wand, en de letters in een witte kleur.

Fotootje opgescharreld…Amor vincit omnia

Oftewel;Liefde overwint alles

staat mooi op de muur Anneke. Leuk ook de Engelse tekst wat begint met life is short, heb je dat ook zelf bedacht of ergens gevonden (en waar vind je dat dan eigenlijk :)) De tekst ‘vandaag is mijn lievelingsdag!’ vind ik ook geweldig zeg.

Wij hebben onze slaapkamer opgeknapt en nog een kale muur, ga eens met mijn vriend kijken of hij zoiets ook leuk zou vinden.

Nee, die 2 teksten kun je zo bestellen.

Maar dat zijn de enige de ik leuk vind, ik vind de standaardteksten niet zo leuk.Zo lees ik hier ook heel veel teksten die standaard op zo’n site te vinden zijn.

En dat vind ik dan niet echt origineel.Je kunt deze stickers online bestellen, google maar eens op muurstickers.

Ik word zelf altijd een beetje kriegel van alle doodgebruikte oneliners, maar bij Loods 5 bijvoorbeeld verkopen ze gedichten in muurstickervorm, en bij Plint leuke posters met poëzie, daar zou ik dan eerder voor kiezen. Als je perse maar 1 regel wil, wellicht vind je iets in de teksten van je favoriete liedjes of gedichten, is het meteen een stuk persoonlijker. :slight_smile: