Moederdag wat koop jij voor jou moeder/smoeder

Het is dus zondag moederdag,(goh :mrgreen: )

Maaaaaar wat hebben jullie gekocht of gaan jullie kopen voor je moeder en/of schoonmoeder,Wij hebben dus nog steeds niets gekocht voor mijn moeder,En schoonmoeder hebben we geen contact meeVertel wat hebben jullie ? :mrgreen:

nietsmaar we gaan wel het weekend bij mijn ouders logeren, daar zijn ze blij genoeg mee denk ik.

kado-abonnement op “Ook!”.

Is namelijk het eerste jaar dat ze oma is.

een bos bloemen en onze aanwezigheid… heb ook een kaartje gestuurd… gemaakt op hallmark met een foto van opa en oma met de drie kleinkinderen…

Ik hoop hun tweede kleinkind die dag op de wereld te zetten :mrgreen: :mrgreen:

meestal kocht ik een bosje bloemen maar mijn moeder heeft al aangegeven dat ze dan liever een paar spulletjes wil voor haar hobbie nml kaarten maken…dus daar een aantal spulletjes voor en mijn schoonmoedr krijgt voor het zelfde bedrag iets anders weet alleen nog niet wat… :think:

Ik heb een Veronica Magine laten maken met mijn foto op de cover, ik koop een bosje bloemen en we gaan op mijn kosten naar de Japanner.

Voor moederdag en ook voor mn vaders verjaardag.

@johanna1978 wrote:

kado-abonnement op “Ook!”.

Is namelijk het eerste jaar dat ze oma is.
wat leuk! Daar zal ze vast blij mee zijn, mijn moeder heeft daarvan ons met sinterklaas een abonnement op gekregen en ze is er erg blij mee :slight_smile:

Wij geven onze mama’s gewoon een plantje en ik laat de kids iets voor ze knutselen :mrgreen:

Mijn moeder krijgt een dove pakket.Mijn schoonmoeder een cadeaubon van miss etam.

Beide krijgen een door Matthijs geverfd schilderijtje.

(en ik denk dat ze dat nog mooier zullen vinden dan het andere cadeautje)

eigen gemaakte spulletje van de kleintjes is altijd speciaal… :mrgreen:

Mijn moeder is helemaal weg van de geur Van der Bilt (bah)…dus ze krijgt een giga fles eau de toilet en we gaan met 6 man en Anne pannenkoeken eten :drool: . Hier ook geen contact met sm, wel zo makkelijk :twisted:

mijn moeder krijgt planten voor buiten en mijn schoonmoeder wilde fiets tassen

en van sanne heb ik voor hun een foto boekje laten maken van de kruidvat

Schoonma, een smstje…

Afstand groot, niet veel contact.Met mijn ma heel veel contact, wonen ook in buurt, past vaak op Jelle. Jelle gaat morgen een mooie tekening maken en zelf heb ik met mijn broertje een geurtje gekocht van Noa. Hare was op, dus vind dat leuker te geven dan een bloemetje, want daar doe je niet zo lang mee.

Ik zag bij intratuin een heel leuk dienblad waar je foto’s kan indoen

(onder het blad) leuk me zo leuk ! Ga zo eens kijken of ze die nog

hebben :wink:

hoiik heb me moeder uitgenodigt om een dagje naar sanadome te gaan een kuuroord.Ze zit niet lekker in der vel omdat de relatie met me stiefvader niet goed gaat en daarnaast veel zorgen over mijn tinerzusje en dan werkt ze zich nog over de kop.Dus ze moet nodig ff bij tanken en ik ook :oops:dus ff kwalitie time er ff tussen uit en tot rust komenmijn schoonmoeder heeft een profesionele foto gekregen van onze jongste en natuurlijk een mooie lijst erom heen.

Want niks vindt ze mooier dan der kleinzoon op foto :smiley:

Bon voor een heerlijk relaxte schoonheidsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste! :mrgreen:

mijn schoonmoeder heeft op schoonvader zijn verjaardag al een heeeeeel groot kado gehad (ze mogen samen heeeeel luxe uit eten :mrgreen: ) dus die krijgt niet nu ook nog een kadootje, en mijn moeder geen contact meer mee dus we hebben het lekker rustig!

Mijn schoonmoeder heeft afgelopen zondag een glazen peer gekregen met daarin een bloemstukje. Ik wil namelijk niet elke week op en neer hoeven te rijden naar Deventer :roll:Mijn moeder heeft een glazen zwaan gekregen met een bloemstukje omdat ze vorige week jarig was en verder wilde ze niets meer hebben zei ze. Maar ik denk dat ik het tijdschrift ‘Ook!’ koop voor haar en dan een leuke strikje erom ofzo… En misschien een kusje van Amy (als Amy een goede bui heeft :wink:)

Mijn moeder krijgt een ecard van ons en schoonmoeder van mijn man (als hij het niet vergeet) we doen namelijk onze eigen ouders… ook qua verjaardagen.Normaal zou ik even op bezoek gaan… maar afstand te groot en benzine duur. dus is ze al heel erg blij met een ecard.

Euhm…niks.met mijn moeder geen contact en schoonmoeder, voor zover ik weet, krijgt ook noppes.