Moeder cel in voor afsnijden genitaliën zoontje

AUSTIN - Een 28-jarige moeder is in de Amerikaanse staat Texas veroordeeld tot 99 jaar celstraf voor het afsnijden van de genitaliën van haar destijds vijf weken oude zoontje. Katherine Nadal zou de geslachtsdelen van de baby met een onbekend scherp voorwerp hebben afgesneden, terwijl ze onder invloed was van drugs, berichtten Amerikaanse media dinsdag.

Nadal schreeuwde na de uitspraak dat ze haar zoon Holden Gothia geen pijn had gedaan. Eerder zei ze dat de gezinshond Shorty de genitaliën had afgebeten, terwijl zij lag te slapen. Na het voorval twee jaar geleden bleek het bloed van Nadal sporen te bevatten van onder meer cocaïne en methadon. De boze vader zei dat ‘Katie’ de baby al misbruikt had tijdens de zwangerschap, doordat ze toen drugs gebruikte. Het kind overleefde het incident, maar de verwijderde lichaamsdelen zijn nooit teruggevonden.De moeder moet zeker dertig jaar achter de tralies zitten, voordat ze in aanmerking komt voor voorwaardelijke vrijlating. Volgens de openbaar aanklaagster heeft het nu 2-jarige jongetje een leven vol pijn in het vooruitzicht. Artsen zeiden dat het mannetje vele malen onder het mes moet en waarschijnlijk jarenlang psychische begeleiding nodig heeft

Ze kreeg 99 jaar maar hoeft er maar 30 uit te zItten???

Zo iemand moet nooit meer vrij komen zeg!!!

Mafketel!!! :evil:

nou ja zeg!inderdaad voor altijd wegstoppen! :wall: :wall:

@Rooike wrote:

Ze kreeg 99 jaar maar hoeft er maar 30 uit te zItten???
Ze komt pas na minimaal 30 jaar eventueel in aanmerking voor vervroegde vrijlating, maar dat is alleen bij goed gedrag en na goedkeuring van een rechter volgens mij. Dus als dat afgekeurd wordt, moet ze gewoon blijven zitten.

arm ventje…

idd arm ventje! Verminkt door je eigen moeder, wat doet dat met je!

:shock:

:shock: :shock: :shock: :eh: wtf dan spoor je toch echt niet he ze zouden het zelfde bij haar moeten doen !!

ik reageer even niet als modie, maar als mezelfIs het nou echt nodig dit soort berichten hier op kok te gaan plaatsen?

Ik zit hier echt misselijk achter de pc van dit bericht :cry: