Geven jullie fruit met schil of zonder schil?
Zonder schil
ligt aan het fruit…
Een appel schil ik niet, die doe ik niet eens in stukken snijden, die eet ze gewoon zo uit de hand.
Een mandarijn pel ik, maar ik ga niet moeilijk alle velletjes ervan halen. Maar ik geeft alleen pitloze mandarijn. Idem met druiven.
Een nectarine doe ik weer wel schillen en een kiwi uiteraard ook…
Maar dat is nu, toen ze net een jaar was deed ik wel alles schillen en kleinsnijden.
hangt inderdaad volledig af van het type fruit
hier nog zonder schil
Nog zonder schil hier
gewoon met!
Eigenlijk alleen de appel mét, de rest allemaal zonder. Dat is hoe ik het zelf ook eet nl.
appel en peer met schil, banaan zonder schil :lol: en verder wel eens een kiwi zonder schil
Ligt aan het fruit, appel en peer schil ik niet, banaan uiteraard wel.
:oops: :oops:
misschien heeft er wel een vogeltje op de appel gepoept
:oops: :oops:
Ik schil appels en peren altijd…
@T@nj@ wrote:
:oops: :oops:
misschien heeft er wel een vogeltje op de appel gepoept
:oops: :oops:
Ik schil appels en peren altijd…
Daarom was je een appel toch? En een poepje is gelukkig een natuurproduct :lol:
Maar hier wordt het fruit voor dochterlief altijd geschild
eh…
Michel is een bio-bak en alles wat eetbaar is, is “lekkuhhhh”
Dus met 10 maand kreeg hij de appel van Peter te pakken en schraap schraap schraap… hij at hem zo op, schraapte er laagjes van af en wilde al aan het klokhuis beginnen toen ik dacht… hmm… das wat al te ver.
Peren idem
mandarijnen pel ik en dan doe ik hem door de helft. Hij eet ze zelf wel weg.
Bananen eet hij zo,haal eerst wel de schil en het onderstokje eraf,maar verder.
meloen in grote parten en dan maar happen
druiven is het enige fruit wat ik vrij ver schoonmaak,die halveer ik namelijk.
Hij stopt er anders zijn mond mee vol en dan zijn het net knikkers die zijn keel in schieten.
Maar verder… hoezo schillen? :shifty: