Medicijnen en menstruatie.

Ik slik sinds augustus 2012 medicijnen.

In aug. nog oxazepam, maar in September is dat Lorazepam (kalmeringspillen.) geworden.

Ook slik ik wellbutrin (anti depressiva) en themazepam (slaap medicatie.)Normaal was ik altijd de 17e stipt ongesteld. In September was dat ineens de 18e/19e. En daarna werd het elke keer later.

Nu ben ik dus nog niet ongesteld geworden. (vorige maand de 22ste).We gebruiken condooms, en ik gebruik geen anti conceptie. Ik ben niet zwanger.Kunnen deze medicijnen een werking hebben op mijn maandelijkse periode?

Want ik was altijd echt heel optijd…

Misschien is het een combinatie?Je gebruikt medicijnen vanwege een psychischestoornis/ziekte? (weet even niet hoe ik het benoemen). Onbewust kan dit wel je cyclus/menstruatie beïnvloeden.Is je eetpatroon veranderd? (bijv val je af?).Zelf merk ik ook dat mijn cyclus/menstruatie veranderd nu ik een depressie heb.

Anti depressiva gebruik ik, vanwege depressie…

Kalmeringspillen, voor paniek en angst stoornis.Pff… normaal wacht je er niet op, waar nu is het elke keer de vraag ‘’ Wanneer? ‘’

:hug: :-*Dat kan ik me voorstellen… ppfff. Onzekerheid.

Ik gebruik alweer een paar maandjes antidepresivia en 2 andere soorten medicatie (ontstekingsremmers en maagbeschermers) heb een normale cyclus van stipt 28 dagen.Misschien ligt het aan de andere medicatie van je? zou het ook zo niet weten eigenlijk, maar lastig is het wel… :hug:

Ik slik oxazepam, maar merk niets aan mijn cyclus.

Maar door erge stres en spanning (daar kom je denk ik wel aan als ik jouw medicatie bekijkt) kan een menstruatie ook uitblijven!Loop je bij een psycholoog oid? Dan kan je het daar natuurlijk altijd ter sprake brengen. Of anders even je huisarts bellen.

En? Hoe is het nu?

Sorry. Was mij even ontglipt.Ik loop idd. bij psych. Ben wel ongesteld geworden vorige week donderdag.

(Altijd fijn, als je buiten loopt.)Inmiddels slik ik bijna geen lorazepam meer :dance: