me so happy

Ik wilde een nieuwe winterjas, maar er geen 100 euro aan uitgeven.Nu was ik toevallig bij Zeeman. Daar kom ik bijna nooit want dat zit niet op de route.En daar heb ik dus voor 17,99 euro een jas gescoord.Me so happy!! :dance: :dance: :dance:

:thumbup:Ja, daar hebben ze soms hele leuke dingen hangen. Ik heb voor op de camping voor mijn jongste daar deze zomer ook een heerlijk joggingpak gehaald.

Ik vind de kwaliteit alleen echt prut helaas. Maar ja, niet teveel wassen en de rtitsen niet teveel gebruiken :mrgreen:.

Lekker Cees :thumbup: . Da’s altijd leuk kopen zo. Ik kijk ook wel regelmatig bij de Zeeman (maar dan voor de kinderen) en je moet daar altijd net een beetje geluk hebben dat er wat bijzit wat je leuk vindt.

De kwaliteit is over het algemeen wel wat minder vind ik.

Er zitten knopen aan en een jas was ik eigenlijk niet zo vaak. Dus dat komt goed :thumbup:Vind het niet erg dat de kwaliteit niet super is. Kan ik in de uitverkoop een “echte” nieuwe kopen :mrgreen:

alijd leuk zo shoppen!!

@Zeemeermin wrote:

Is het een geblokte wollen jas?
Yep :thumbup:

ik koop er ook geregeld :thumbup:

had laatst een jogginpakje vor kyano voor 2,-!!! :mrgreen:

Is het een geblokte wollen jas?

@cees77 wrote:

@Zeemeermin wrote:
Is het een geblokte wollen jas?
Yep :thumbup:
Zag 'm vandaag hangen en dacht… leuk jasje voor die prijs!!

Ik koop regelmatig ook voor mezelf wel eens iets bij de zeeman. Is inderdaad maar voor 1 seizoen, maar zo kan ik wel vaker iets nieuws kopen. Vandaag nog een leuke bloemspeld gekocht om kleding wat op te leuken :thumbup: !