Maten campingbedje (mag hij even blijven staan)

Denk dat mijn sm zo even bij de Ikea gaat kijken of ze een matrasje kan vinden…Maar, kan iemand even meten wat de standaard maten voor een campingbedje zijn?Het merk is Chico maar volgens mij is het allemaal een beetje hetzelfde toch?

Heb net eens gesnuffeld op een site waar ze matrasjes verkopen voor campingbedjes en daar staat: standaard 60x120 :wink:

het matras van fransjes ledikant past in het campingbedje dus denk dat het standaart is.houd er wel rekening mee dat ikea andere maten heeft kwa kinderbedden en matrassen

idd 60x120 past dus ook een gewoon ledikantmatras in of heb je die niet meer?

@ilsederooy wrote:

houd er wel rekening mee dat ikea andere maten heeft kwa kinderbedden en matrassen
klopt…

Mijn bedje en matrasje wat ik bij ikea heb gekocht was gewoon 60x120.

hier ook 60 x 120, voor ledikant en capingbedje. Is ook de standaard maat van lakentjes :thumbup:

Dank jullie, klinkt ook erg logisch in mijn oren…

en houd er rekening mee dat IKEA sinds augustus 2007 de maten van haar ledikanten en dus ook matrassen heeft aangepast aan de eurpeesche norm voor kinderbedjes en dus zijn deze sinds die tijd ook GEWOON^60X120! :wink:De info van Fai en Ilse is dus inmiddels oud en niet meer geldend. (sorry meiden :-* )Wij hebben dus ook gewoon een dun matrasje van nog geen 10 euro van ikea voor in het campingbedje. Hij is op te rollen en past dan in een zwemplunjezak en is dus ideaal mee te nemen tesamen met het bed :thumbup: