manicure behandeling

Heb even een vraagje.Ik heb hier beautybonnen liggen en die gaan verlopen, had naar de sauna gewild maar door omstandigheden kan dat helaas nu niet. Dus dacht ik, zet ze in voor een manicure behandeling (30 minuten).

Ook navraag gedaan bij het resort of de producten die gebruikt worden schadelijk kunnen zijn voor de baby en het antwoord was dat ze veilig waren.Maar nu krijg ik zo’n weekmail van de pampers en daarin staat dat je nagelbehandelingen beter kan mijden vanwege de luchten die er in zo’n kamer hangen.Is er iemand hier die hier wat meer bekend mee is en weet of het wel of niet kwaad kan?

De luchten die langs de snelweg hangen zijn ook niet gezond en toch gaan er genoeg zwangere vrouwen met de auto :slight_smile:Ik heb overigens geen verstand van wat voor lucht er precies hangt, best mogelijk dat het daadwerkelijk schadelijker is dan uitlaatgassen. Maar toch, ik denk dat het pas merkbaar slecht is voor een baby als je er echt lang in hangt. Als het zo ongezond was zouden degenen die daar werken ook andere arbo-eisen hebben lijkt me.

ik heb eerlijk gezegd een manicure behandeling nog nooit in verband gebracht met gevaar voor een ongeboren kind :think:anders bel je ze eerst even? ze hebben er vast wel ervaring mee.

Dit geldt meer voor het zetten van gel- of acrylnagels. Ik weet niet of je dat van plan bent, of dat je gewoon even lekker gaat laten tutten? Tutten kan geen kwaad en een behandeling van je nagels met acryl- of gel in principe ook niet hoor :wink: Als je er als styliste de hele dag inzit, zou ik me afvragen of je niet beter tijdelijk wat anders kunt gaan doen, maar zo lekker je nagels laten doen kan gewoon hoor :thumbup: Geniet ervan :-* :-* :-*

Ik wist dat ook niet.

Heb tijdens al mn zwangerschappen gewoon mn acrylnagels laten doen

om de 4 weken.Als je er de hele dag in moet zitten is het idd anders lijkt me ja…Dus volgens mij kun je met een gerust hart je nagels laten doen met die manicure hoor! :thumbup:

Ik had er ook totaal niet bij stilgestaan hoor tot ik die mailing van pampers kreeg. Ik denk idd ook dat een half uurtje geen kwaad zal kunnen. Daarnaast gaven ze daar aan dat de producten niet schadelijk zijn, dus dan zal het allemaal ook wel meevallen. Ben er al eens geweest voor een beautybehandeling en toen heb ik ook niets geroken daarbinnen wat gek rook ofzo.Wordt overigens half uurtje tutten :wink:

In Utrecht zit op Hoog Catherijne een nagelstudio, daar zou ik je niet aanraden heen te gaan, daar word je al high van als je er alleen al langs loopt. Maar bij een gewone schoonheidsspecialiste ofzo zou toch geen probleem moeten zijn…

manicure gewoon tutten kan geen kwaad.

gelnagels ook niet.

Acryl zou ik wel mee oppassen,diezelfde lucht zit ook in verf maar ja,dat is ieder voor zich :wink: