Luieruitslag!!!!!!!

Thijmen heeft hele erge luieruitslag.

En met erg bedoel ik ook echt heel erg :frowning:

Daarbij heeft ie ook iedere scheet een volle broek met zure poep :frowning:Nu zat ik me te bedenken dat bij pas bevallen moeder vaak een badje met het een of ander word aangeraden…kan zo niet op de naam komen, maar vroeg me af zou dat ook werken bij luieruitslag?En waarom wel/waarom niet.

en zo ja hoe heet het ook alweer :mrgreen:

Een zemelenbadje misschien?Maar een andere tip misschien, bij Lana hingen de vellen er aan van de luieruitslag. Heb zinkOLIE van dr. Swaab op advies van de apotheek gekocht en om de zinkolie er af te halen olijfolie. De olijfolie doe je op een watje en haal de je zachtjes de zinkolie van de billetjes af. Geen doekjes of wat dan ook gebruiken. Verder de billetjes zo droog mogelijk houden dus het liefst geen water. Dit was ons geadviseerd.Succes!

rooibosthee zakjes in het badje doen is ook heel goed voor kapotte billetjes en eczeem. op google kun je veel info krijgen over rooibosthee en wat het doet.

en maizenna in de luier doen help ook heel goed voor kapotte billetjes.

bij ethan gebruikte ik altijd echte zemelen en dat werkte wel maar was heel lastig om alles uit het badje te halen en het zal overal.

Nou we gaan zo naar huisarts…hij heeft een hele dikke bult op zijn piemeltje :?

ahh gossie arme jongen. Hoop dat het niets ernstigs is!

ach wat zielig, ik hoop ook dat het niks ernstigs is.

sterkte meis :hug:

Amélie kreeg toen zinkolie van de HA, dus je hoeft het niet zelf te kopen.