loopfiets: hout of metaal?

Jasper wordt binnenkort 3 en nou willen we hem graag een loopfietsje cadeau doen, maar ik zit heel erg te twijfelen tussen zo’n metalen (die van Puky) of een houten :think: Jasper is best klein voor z’n leeftijd(past nog gemakkelijk in maat 92 :wink: ) dus het moet we een kleintje zijn…Welke hebben jullie en wat zijn jullie ervaringen ermee? :think:

Ik, of beter SL, heeft de allerkleinste puky loopfiets die er is.

En dat is echt een succes! Heb hem op 't nippertje via MP nog net voor haar verjaardag kunnen kopen. Ze raced er op rond.

Hij staat nu nog op de laagste stand, zou al wel wat hoger mogen misschien.

Die houten waren allemaal net te groot, daar kon ze net niks mee.

Als je wel heel graag een houten wil dan zou ik een houten kopen en zo’n puky lenen via de speel-o-theek.SL heeft 'm ook voor haar 3e verjaardag gehad.

Ik vond dat ze nu een nodig had waar ze direct op zou durven omdat wanneer ik zou wachten tot ze er echt goed op past, op een andere (houten) dan is ze al zeker een jaar of 4 en ze wil het nu!

Wat een leuke plaatjes van je kindjes :inlove: ze hebben er iig heel veel lol mee :mrgreen:Ik ben dus ook bang dat zo’n houten loopfiets net te groot is :think: bovendien heb ik niks met ‘houten’ speelgoed. Is in mijn ogen niet beter dan plastic of metaal oid :wink: en de speel-o-theek hier in de buurt is echt :thumbdown: : amper open en niets dat ik leuk vind :roll: dus nu neig ik weer naar een puky…Op zich waren we helemaal niet van plan om er eentje te kopen maar wilden we volgend jaar meteen een echte fiets aanschaffen, maar mijn ouders willen hem graag een leuk cadeau doen en kwamen daarmee :dance: :angel: :mrgreen: en aangezien Robin er straks ook op zal gaan…Maar er zijn toch vast wel meer kok-ers met loopfiets ervaring!

Mijn dochter heeft voor haar 2e verjaardag een FirstBike gekregen. Je kan er ook een verlagingsset bijkopen. Ze ‘fietste’ er zo mee weg. Ze is nu 2,5 en gebruikt hem veel. Ze gaat steeds sneller :smiley:

Hier ook een puky, de kleinste.

Mijn zoon wordt ook bijna 3 en “fietst” hier al een tijdje op (half jaar ongeveer). Het is echt zo’n succes!

Hij gebruikt hem dagelijks, wij nemen hem overal mee naartoe.

Zou dan idd voor de kleinste gaan, het zadel kun je altijd omhoog zetten.

en hij is zo lekker ligt, tilt hem heel makkelijk op en neemt hem overal mee naar toe! :thumbup:

Ik ben er uit! De Puky is besteld :mrgreen: Bedankt voor jullie hulp :-*

Echt ideaal hoor, die puky. Wij mikten hem zo in de kofferbak en als we naar het bos gingen dan racete meneertje daar heerlijk rond. (schrijf in verleden tijd, auto is total loss gereden bij een aanrijding buiten onze schuld om). Hier wordt dat ding echt als eerste uit de schuur gesjeesd zodra de deur open gaat en als ik weinig boodschappen heb gaan we lopend. Ik heb een los slot erbij waarmee we hem aan een fietsenrek oid vast kunnen maken en is echt perfect!Deez fiets is van mijn nichtje geweest en mijn zwager had er in het begin zijwieltjes op gedaan omdat mijn nichtje een klompvoetje heeft en hij bang was dat het lastig voor haar zou zijn. Mede dankzij de loopfiets kon ze voor haar vierde verjaardag zonder zijwielen op een gewone fiets.