Lid consumentenbond? Wie wil een test voor me door-mailen?

Ik heb eindelijk een ruimer huisje voor mezelf en Lianne :inlove:

Wil errug graag een vaatwasser in mn nieuwe huisje.

Heb een goedkoop dingetje gevonden die volgens google de beste is volgens de consumentenbond.

Graag zou ik die test willen lezen maar ben geen lid.

Wie zou voor mij die test willen door-mailen?

Als dit moet worden betaald dan vergoed ik dat!Het gaat om de volgende vaatwasser: Etna evw7961witIk hoop dat er iemand mij wil helpen! :pray:

ff kijken of het lukt, want volgens mij heb ik ergens de login van mijn schoonouders :shifty::-* Liefs, Evelien :vlinder:

Graag!!! :-*

Hmmm :think: Ik kan selecteren welke vaatwassers ik wil vergelijken en krijg dan een flinke hoeveelheid gegevens die ik kan uitprinten.Geen idee wat je precies wilt.

Ik heb om te testen even een selectie op beste koop gemaakt (mrt 2011, sept 2010, mrt 2010)

En dit gekopieerd (copy-paste) naar een excel sheet.Als je een andere vaatwasser nog de resultaten van wilt zien, moet je dat maar even aangeven…Kun je mij je mailadres pb-en? Dan mail ik de sheet naar je toe.:-* Liefs, Evelien :vlinder:

Beste koop mei 2011 staat er bij op de site. Ik kan alleen nergens kiezen om iets te printen ofzo of een printversie ervan, dus kan er geen pdf van maken.

Tekstje van de site over de voor- en nadelen:

De vrijstaande ETNA EVW7961WIT heeft een technisch gelijk broertje in een RVS uitvoering EVW7961RVS. De tweede is wel duurder in prijs. De was en droogprestaties van deze machine zijn gemiddeld maar de programmaduur is aan de lange kant. Hoewel er niet veel is aan te merken op het gebruiksgemak van de EVW7961WIT is het wel jammer dat de rekkenniet eenvoudig in hoogte te verstellen zijn. Ben je erg gesteld op een stille vaatwasser dan kan je beter even verder kijken want daar scoort deze machine niet al te best op. In tegenstelling tot de meeste andere vaatwasser is dit model van Etna niet voorzien van een speciaal ecoprogramma maar heeft het 1 programma dat de temperatuur afstelt tussen de 50 en 65 graden afhankelijk van de bevuiling. Bij andere machines is het ecoprogramma 50 graden en is het dagelijkse programma meestal 60 graden.