leeftijdindicator plaatsen

Hallo! Ik voel me een beetje een computerdommie nu, maar het lukt me niet om de leeftijdsindicator onder aan mijn berichten te plaatsen. Het ziet er zo leuk uit bij de anderen…Ik heb de indicator al wel aangemaakt, maar verder? Ik wil de indicator alleen maar op KOK gebruiken. M.b.v de uitleg die er bij het maken van de indicator staat, lukt het me niet. Graag iets meer toelichting voor deze ‘niet erg handig met de computer’ mama!

Hoi Chrissy,als je klaar bent met de ticker en je op ‘generen’ klikt, dan opent een nieuw scherm. Op dat scherm staat de ‘kindje op komst code’. Kopieer deze (staat eronder beschreven hoe dat moet).

Op het forum klik je op ‘Profiel’ en vervolgens plak (met CTRL + V) je de code in het ‘onderschrift’ gedeelte.Hopelijk heb ik je een beetje verder kunnen helpen en anders moet je even wachten op de reactie van iemand anders :wink:

Ik zou het niet beter uit kunnen leggen… :thumbup:@ Chrissy: Als het niet lukt mag je de code ook in een PB of hier plakken dan plaats ik hem wel even in je profiel.

Volgens mij is het nu gelukt! dit berichtje is dus nu de test of dat klopt!! Bedankt voor jullie hulp!

probeer het ook even, tot nu toe niet gelukt helaas. nu maar hopen dat het wel lukt :wink:Inderdaad, gelukt. Maar ik heb hem niet in mijn profiel staan. Wil dus eigenlijk dat hij automatisch bij elk bericht komt, maar niet hoe ik dat voor elkaar krijg. Pfffff…blijft lastig, computeren :roll:

Als je exact de zelfde code in je profiel plakt in het vakje onderschrift zou het moeten werken.

en in je profiel onderschrift aanvinken, dan staat ie er automatisch bij elk berichtje :wink:

hoe is het mogelijk dat Cecelia meer dingen onder haar naam heeft staan?? zoalsGeregistreerd: 10-6-2005

Berichten: 431

Woonplaats: Pijnacker Leeftijd: 24 (27-3-1981) Kinderen: 1 zoon (Jarno) Geboren op: 15-3-2005Ik zie dat bij profiel niet staan??

Door het gewoon in te vullen in het woonplaats veld van je profiel…

test…

test…

jahoe hij doet het!!! :smiley: :dance:

Sorry, nog 1 x proberen. Ik heb de banner als het goed is nu in mijn profiel staan bij onderschrift, dus het zou moeten lukken. Bedankt allemaal voor de hulp. :roll:Angelique

Ben benieuwd.Het lukt me namelijk niet om in mijn profiel de HTML op “aan” te zetten.Ben ook al zo’n computerspecialist (maar niet heus).

dat was makkelijker dan ik dacht. Als het goed is staan er nu twee banners onder mijn berichten. Leuk hoor!

Ik vond het voor Ruben erg leuk om zijn sterrebeeld als plaatje te kiezen met dat water eronder. Voor Minke kon ik geen leeuw met iets van gras ofzo vinden. Misschien een idee om iets met de verschillende sterrebeelden te doen?Groeten, Annemarie

Annemarie,Het visje is niet als sterrebeeld bedoeld hoor is puur toeval…Overigens mag je wel 2 tickers maar dan geen tekst meer in je profiel. Dus als je dat regeltje wilt verwijderen graag… :wink:

test

nou het lukt me nog steeds niet om zo’n indicator onder mijn berichtjes te krijgen, kan die hele ticker niet vinden, waar ik over lees. Nog maar een keertje de hele site oversurfen. ik geef niet op, haha